Terjed az önajándékozás a britek között
hirdetés
Címlap / Őrület / Terjed az önajándékozás a britek között

Terjed az önajándékozás a britek között

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-12

Egyre több brit vásárol magának ajándékot, hogy biztos legyen abban, azt kapja, amit szeretne - derült ki egy szigetországi felmérésből. 


Rendezvénynaptár
Az átlag összeg, amelyet "önajándékozásra" költenek évi 280 fontra (98 ezer forint) rúg. Majd minden második ember különleges alkalomra vásárolja meg saját magának az ajándékot, miközben minden tízedik rendszeresen vásárol magának ajándékot. 
 
A Barclaycard bankkártya kibocsátó cég által végzett felmérés szerint tíz emberből hat véli úgy, hogy inkább a szándék számít, ha ajándékozásról van szó. Ennek ellenére minden hatodik úgy véli, hogy szívesebben választja ki maga az ajándékot. Minden negyedik ember nem bízik abban, hogy családja vagy barátai a megfelelő ajándékot választják számára. Ezért úgy véli, hogy az önajándékozás a legésszerűbb mód arra, hogy megkapja, amit szeretne. 
 
A legnépszerűbb önajándék a ruházat, cipő, televízió és zenei berendezés, alkohol, dohány, kultúrával kapcsolatos dolgok, éttermi étkezés vagy szállodai tartózkodás - olvasható a The Daily Telegraph brit napilap online kiadásában. 
 
[ 1192 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x