A világ legnagyobb Hello Kitty rajongója
Címlap / Őrület / A világ legnagyobb Hello Kitty rajongója

A világ legnagyobb Hello Kitty rajongója

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-25

Hello Kittynek világszerte sok millió rajongója van, de talán nincs még egy olyan fanatikus, mint a 39 éves Asako Kanda. 

 

A japán recepciós hölgy nem kevesebb, mint 4519 Hello Kitty emléktárgyat gyűjtött össze és halmozott fel a lakásában. Tavaly óta övé a hivatalos Guinness világrekord.
 
 
Még általános iskolás kislány volt, amikor rákattant a bájos figurára és elkezdte gyűjteni a Kittyt ábrázoló ceruzahegyezőket és tollakat. 11 éves volt, amikor az iskolában kerámia órán egy Kittys bögrét készített. A vele egykorú lányok kinőtték a hasonló őrületeiket és egyre inkább a sportolók, vagy a fiú bandák tagjai iránt rajongtak. 

 
Asako Kanda azonban kitartott gyermekesnek tűnő mániája mellett, az sem zavarja, ha kinevetik,vagy azt mondják, hogy rossz az ízlése. Egy álma van: Hello Kitty alakú házban szeretne élni. 
 
 
Mostani lakásában a kenyérpiritótól kezdve a ventilátorig minden Kitty alakú, nem is beszélve a töménytelen plüss figuráról. Tiszta szerencse, hogy a férje nem osztja a mániáját és visszatartja a költekezését. 

 
 
[ 2772 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x