Betöréssel tesztelték kutyák őrzőteljesítményét: mindegyik...
Címlap / Őrület / Betöréssel tesztelték kutyák őrzőteljesítményét: mindegyik megbukott

Betöréssel tesztelték kutyák őrzőteljesítményét: mindegyik megbukott

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-27

Azok a kutyák, amelyek sok szeretetet kapnak gazdáiktól, nemigen hatékonyak házőrző ebként - derült ki próbabetörések során az Egyesült Államokban. 

 

Rendezvénynaptár
A CBS tévétársaság atlantai részlege felkért egy hivatásos ebtenyésztőt, Jeff Schettlert hogy 20 kilós védőruházatban törjön be több kutyás házba - természetesen a tulajdonosok beleegyezésével. Schettler kitűnőre vizsgázott, a kutyák teljesen elégtelenre: egy sem akadt, amely nekitámadt volna.
 
A kutyák testtömege 5 kilóstól fél mázsásig terjedt, fajtájukat nézve keverék, spániel, pitbull (Staffordshire terrier), Rottweiler és németjuhász volt a kísérleti alany. Hogy az ötkilós öleb nem tépte szét Schettlert, nem csoda. Azt viszont kifogásolhatja gazdája, hogy ebe hagyta, hogy a "betörő" a karjába vegye és még őt is ellopja. 
 
A papírforma szerint a pitbull lett volna a legvérmesebb. Ezzel szemben állandóan pacsit adott a "betörőnek", és boldogan képen nyalta. A leghevesebb ellenállást a németjuhász tanúsította: "megcsípte" Schettler lábát, de egyrészt nagyon finoman fogta állkapcsába, másrészt csak azután, hogy a férfi a ház felső szintjére indult volna - oda ahol a kutya hálóhelye is van. Addig egyáltalán nem bántotta a betörőt, és hamarosan utána sem. A kutya Schettler lábát elengedte, és a férfit felengedte, hadd tegye a dolgát. Az eb közben inkább lent maradt.

 
 
[ 2316 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x