A feleség, aki férfinak született
Címlap / Őrület / A feleség, aki férfinak született

A feleség, aki férfinak született

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-23

Tizenkilenc év házasság után derült ki Belgiumban egy férj számára, hogy felesége "eredetileg" szintén hímnemű volt. A felfedezés annyira megviselte a férjet, hogy pszichiátriai kezelésre szorul. 

 

Rendezvénynaptár
A belga férfi 1993-ban melegedett össze gyermekei indonéziai bébiszitterével, aki nem fedte fel, hogy férfiból műtette át magát. Megbeszélték, hogy közös gyermeket nem akarnak, a férfinak volt már két fia előző házasságából, és nevelőanyjuk igen jó kapcsolatba került velük, a fiúk a nővérüknek tekintették, négyesben normális családi életet éltek.
 
“Nagyon vonzó nő volt, még szex közben sem tűnt fel semmi szokatlan” – idézte az immár 64 éves férjet a The Daily Telegraph című brit lap.
 
A 48 esztendős feleség azon bukott le, hogy éjszakai klubokba kezdett járni nagyon kihívó öltözetekben. Férje egy barátjától hallotta először, hogy a neje eredendően fiúnak született. Ugyanez jutott egyik fiának a fülébe is. A férj erőteljesen kérdőre vonta a nőt – már csak azért is, mert szerelmes üzeneteket talált annak számítógépén -, aki színt vallott.
 
A férfi, akiben egy világ omlott össze, most megpróbálja érvényteleníttetni a házasságot, és szeretné kitenni asszonya szűrét, ám a belga törvények ezt nem engedik. A férfi felnőtt fiait is igencsak feldúlta az igazság “nővérkéjükről”.
 

 
 
[ 1890 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x