Huszonnégy évig nem tudott egymás létezéséről egy kínai...
Címlap / Őrület / Huszonnégy évig nem tudott egymás létezéséről egy kínai ikerpár

Huszonnégy évig nem tudott egymás létezéséről egy kínai ikerpár

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-25

Huszonnégy évig nem tudott egymás létezéséről egy ikerpár Kínában, mígnem a minap szembesülhettek eleven "tükörképükkel". 

 

A két nőt még csecsemőként az utcán hagyta anyjuk. Különböző nevelő családokhoz kerültek, és fogalmuk sem volt arról, hogy van ikertestvérük, ráadásul egypetéjű. A dolog azután kezdett gyanús lenni az egyik nőnek, hogy az utcán több vadidegen ráköszönt, de más néven szólította. Három éve történt a legfurcsább eset, akkor az egyik iker egy zöldséges standon dolgozott eladóként. Négy asszony lépett oda hozzá, és megkérdezte, miért nem szólt nekik, hogy már visszatért Fucsianból. Amikor a megdöbbent eladó megkérdezte tőlük, hogy kicsodák, fennhéjázásért még meg is feddték, mondván, jó sok pénzt kereshet, ha már meg sem akarja ismerni őket.
 
A nőt egy idő után nem hagyta nyugodni a kíváncsiság, és meg akarta tudni, ki a csoda lehet a hasonmása. Nyomozását siker koronázta, meglelte ikertestvére lakcímét, és ezen a héten végre találkoztak. 
 
Mint kiderült, nemcsak külcsínre hasonlítanak, hanem életútjukban és -módjukban is. Mindketten 2007-ben mentek férjhez, ugyanúgy öltöznek, és azonosak kedvenc ételeik.
 
"Rögtön úgy éreztük, mintha évek óta ismernénk egymást" - idézte az egyik ikert a brit Metro újság.

 
 
[ 1087 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x