Megegyezett DSK, a volt IMF-vezér és a szobalány
Címlap / Őrület / Megegyezett DSK, a volt IMF-vezér és a szobalány

Megegyezett DSK, a volt IMF-vezér és a szobalány

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Peren kívül megegyeztek egymással hétfőn New Yorkban a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt vezérigazgatója, Dominique Strauss-Kahn és az őt nemi erőszakkal vádoló szobalány, Nafissatou Diallo jogi képviselői. 

 

A megegyezés részletei bizalmasak - jelentette ki a polgári peres eljárásban illetékes Douglas McKeon bíró Bronxban, New York állam Legfelsőbb Bíróságán.
 
A Le Monde francia napilap november 30-án azt az értesülést közölte, hogy Strauss-Kahn hatmillió dollár kárpótlást fizet Diallónak, egy guineai imám lányának, amit a volt IMF-vezér ügyvédjei később cáfoltak.
 
A hétfői, rövid meghallgatáson a bíró határozatának megfelelően Strauss-Kahnnak nem kellett személyesen megjelennie, vádlójának azonban igen. A megegyezés a jelek szerint pontot tesz a botrányos ügy végére, amelynek során Diallo azzal vádolta meg Strauss-Kahnt, hogy 2011. május 14-én a manhattani Sofitel szállodában orális szexre kényszerítette őt.
 
Az IMF-vezér ellen büntetőeljárást indítottak, aki emiatt lemondott hivataláról. Strauss-Kahnnak a botrány miatt azok az esélyei is szertefoszlottak, hogy megszerezze hazája, Franciaország elnöki posztját.
 
Az ügyészség, noha eleinte a szállodai szobában talált DNS-nyomok alapján biztosra ment az eljárásban, 2011. augusztusában ejtette a büntetővádakat, mert aggályai támadtak Diallo szavahihetőségével kapcsolatban.
 
McKeon bíró azt is bejelentette, hogy peren kívüli megállapodás született abban a perben is, amelyet Diallo a New York Post bulvárlap ellen indított, amiért az prostituáltnak nevezte. A lap által fizetendő kártérítés összegét sem hozták nyilvánosságra.

 
 
[ 1029 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x