A Lánchíd pesti hídfőjénél látták utoljára az eltűnt...
Címlap / Őrület / A Lánchíd pesti hídfőjénél látták utoljára az eltűnt brit egyetemistát

A Lánchíd pesti hídfőjénél látták utoljára az eltűnt brit egyetemistát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-23

A brit egyetemista budapesti eltűnése ügyében a rendőrség közzétette a térfigyelő kamerák felvételét, amelyen az látható, hogy a fiatalember január elsején hajnali 2 óra körül a Lánchíd pesti hídfőjénél volt. 

 

Rendezvénynaptár
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján pénteken megjelent közleményében azt írta: a térfigyelő kamerák felvételei szerint a brit fiatal hajnali 2 óra 6 perckor a Lánchíd pesti hídfőjénél, a bal oldali gyalogosjárdán haladt Buda irányába.
 
A BRFK azt kéri, hogy aki a honlapjukon látható kép alapján felismeri Daniel Glikstent, és a tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, továbbá aki az említett időben az V. kerületi Széchenyi István téren, a Lánchíd pesti hídfőjénél, a Lánchídon vagy az I. kerületi Clark Ádám térnél járt vagy ott látta a fiatalembert, jelentse a rendőrségnek.
 
A rendőrség múlt pénteken közölte, hogy újévre virradóra eltűnt egy brit egyetemista férfi Budapest belvárosában. Közleményükben azt írták, hogy az V. kerületi rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat Daniel Gliksten 25 éves brit állampolgár eltűnése ügyében.
 
A rendőrség adatai szerint a fiatalember 2013. január 1-jén a hajnalban egy V. kerületi, Zrínyi utcai szórakozóhelyről ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott életjelet magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.
 
A BBC szerdai beszámolója szerint az eltűnt fiatalember 23 éves, brit-svéd kettős állampolgár, és Budapesten folytat orvosi tanulmányokat. Családja Budapestre utazott, és felvették a kapcsolatot a magyar hatóságokkal, valamint a brit és a svéd nagykövetséggel.
 
Az eltűnt diák családja az egyik legismertebb angliai mezőgazdasági nagybirtok, a Suffolk megyében működő Denham Estate tulajdonosa.
 
Az ügybe bekapcsolódott Matthew Hancock, a család lakóhelyének parlamenti képviselője is, aki - hivatalának szerdai bejelentése szerint - közvetítői szerepet vállalt a brit külügyminisztérium és a magyar hatóságok között.

 
 
[ 1234 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x