Pistorius még tagad
Címlap / Őrület / Pistorius még tagad

Pistorius még tagad

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-02

Az előre megfontolt gyilkossággal vádolt paralimpikon továbbra is azt állítja, tévedésből lőtt a barátnőjére, akit nagyon szeretett.  

 

A 26 éves műlábas futó azt állítja, az ágyban feküdtek, amikor hajnalban felébredt és kiment az erkélyre, a műlábai nélkül, aztán zajt hallott a fürdőszobából. Pánikba esett, mert azt hitte ez egy behatoló és elővette az ágy alatt tartott 9 milliméteres pisztolyát és az ajtón keresztül belőtt a fürdőszobába. Azt hitte, Reeva Steenkamp még az ágyban alszik, csak a lövések után vette észre, hogy már nincs a hálószobában. Soha nem állt szándékában megölni a barátnőjét.
 
Mindezt a folyamatosan zokogó atléta helyett bírósági beadványából a védő ügyvédje olvasta fel. 
 
 
Pistorius azt állítja, hogy a megtalált krikett ütővel az ajtót törte fel, és rájött, hogy lelőtte a barátnőjét, aki a karjában halt meg, amikor megpróbálta életben tartani. 
 
"Nem értem, hogyan vádolhatnak gyilkossággal, különösen előre megfontolt gyilkossággal, hiszen nem állt szándékomban megölni a barátnőmet" - hangsúlyozza a Pistorius az iratban.  
 
Az ügyészség nem hisz neki, azzal vádolja, hogy előre megfontolt módon lelőtt egy ártatlan, fegyvertelen nőt. A vád szerint a futó felvette a műlábait, mintegy hét méter ment a fürdőszobáig és a zárt ajtón keresztül lelőtte Reeva Steenkampot. Az ügyészség szerint éppen a tévedésről, a feltételezett betörőről szóló sztori bizonyítja, hogy előre eltervezett gyilkosság történt. "Ez mind az előzetes terv része. Miért zárná be magát egy betörő a fürdőszobába?"
 
A bírósági tárgyalás, amelyen arról döntenek, hogy Pistoriust óvadék ellenében szabadlábra helyezhetik-e, szerdán folytatódik. 
 
Közben megtartották Reeva Steenkamp temetését, a családja a sajtó szerint nagyon elkeseredett és azt kívánja, hogy Pistorius súlyos büntetést kapjon. 

 
 
[ 2277 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x