Helikopterrel keresték a fiúcskát, miközben otthon aludt
hirdetés
Címlap / Őrület / Helikopterrel keresték a fiúcskát, miközben otthon aludt

Helikopterrel keresték a fiúcskát, miközben otthon aludt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-07

Tucatnyi rendőr, több kutya, számos szomszéd és egy helikopter keresett egy ötéves fiút Nagy-Britanniában másfél órán át, miközben a gyerek otthon aludt egy babzsákfotel alatt. 


Rendezvénynaptár
A fiú eltűnését halálra rémült szülei hétfő este negyed kilenckor jelentették a rendőrségnek a walesi Penlanben. "Majdnem beleőrültem, a legrosszabbtól tartottunk" - idézte fel utólag a fiú 28 éves anyja.
 
A tucatnyi rendőr eloször a család házát kutatta végig a pincétől a padlásig, majd pedig egyre szélesítette a kört, és helikoptert is bevetett. A keresésbe sok környékbeli is bekapcsolódott.
 
A fiúcskát végül hatéves nővére lelte meg. A megkerült gyerek mélyen aludt a nagy babzsák alatt, és amikor anyja boldogan sikongatva magához ölelte, szemlátomást fogalma sem volt arról, hogy miért örülnek neki annyira. 
 
A lányka szerint öccse bújócskát játszhatott, mert nem volt végig a babfotel alatt, a zsákot többször is elmozdították keresgélés közben. 
 
A fiúra senki sem haragudott, még a rendőrség sem. "Boldog vagyok, hogy megkerült. Az egész jól példázza, hogy milyen erős lehet a közösségi szellem, ha ilyen helyzet adódik" - mondta Phil Thomas felügyelő. 
 
[ 3231 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x