Hátborzongatóan egzotikus kiállítás
Címlap / Őrület / Hátborzongatóan egzotikus kiállítás

Hátborzongatóan egzotikus kiállítás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az Europark Bevásárlóközpontba látogat 2005. június 1. és 10. között a schladeni Észak-Harz hegységből származó kígyófarm, mely már egész Európát bejárta 

– Az Europark Bevásárlóközpontba látogat 2005. június 1. és 10. között a schladeni Észak-Harz hegységből származó kígyófarm, mely már egész Európát bejárta

A kígyók, pókok és skorpiók láttán a legtöbb embert „kirázza a hideg”, vándorkiállítás tulajdonosa viszont előszeretettel „melengeti a keblén” ezeket a veszélyesnek tartott állatokat. Európa legnagyobb kígyófarmjának büszke birtokosa a Dél-Afrikában született Jürgen Hergert, aki mindemellett természetvédőként, kalandorként és fimrendezőként is ismert.

Hergert a kihalófélben levő állatok védelmezője, mindemellett gyakran vezet Safari-túrákat is. Még a Guiness rekordok könyvébe is bekerült, amikor önszántából 100 napot töltött egy ketrecben 24 mérgeskígyó társaságában.

Farmján több mint 1600 állat él, amiből az Europarkban 30-40 fajtát mutat be, többek között kobrákat, csörgőkígyókat, viperákat, különböző óriáskígyókat (netzpython, tigrispiton), vidrákat, pókokat és skorpiókat. Az „ijedős látogatók” megnyugtatásául az állatok az Europark emeletén törésbiztos terráriumokban tekinthetők meg.

Jürgen Hergert természetesen rendelkezik az állatvédelmi törvényeknek megfelelő összes engedéllyel. Akik részt vesznek a kiállításon, arról győződhetnek meg, hogy ezek az állatok, félelmetes külsejük ellenére, nem támadnak ok nélkül és egyáltalán nem alattomosak.

A naponta többször lezajló bemutatók, ahol a szakértő a közönséget is igyekszik majd bevonni, maradandó élményt ígérnek. Hergert játékos formában mutatja majd be mérges kígyóit és pókjait, így a nézőknek lehetőségük nyílik arra is, hogy ezeket az egzotikus állatokat kézbe vegyék és megsimogassák.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 1600 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x