A szépség szalonja
Címlap / Őrület / A szépség szalonja

A szépség szalonja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-03-28

Lépjünk be S. Hegyi Lucia szalonjába, Luan by Lucia világába, s mintha álmaink magasabb szintjére lépnénk. 

 

Lépjünk be S. Hegyi Lucia szalonjába, Luan by Lucia világába, s mintha álmaink magasabb szintjére lépnénk. Szeretnénk így élni. A lágy pasztell színek a nyugalom boldogságát éreztetik a látogatóval. Színes, fényes padló a paloták világába emel, a szalon bútorai és virágai pedig emberi méltóságunk lehetőségeire hívja fel figyelmünket.

A hétköznapok eleganciája
Lucia célja, hogy minden vendége megismerje önmagát, mintegy tükörben megpillantsa, mi lehet számára ideális, mégis megvalósítható megjelenési forma. Önmaga világos könnyű munkaruhában fogadott minket, asszisztensei is munkájuknak megfelelően elegánsak. S éppen ez vezérelt minket a szalonba: nem elsősorban a divatbemutatók különös, átlagember által hordhatatlan költeményeket akartuk látni, hanem megtudni, mit és hogyan ajánl vendégeinek Lucia az elegáns hétköznapokra.

Ma már nyelviskolákban és az egyetemeken is oktatják, mit mondjunk, hogyan viselkedjünk munkahelyi interjún. A British Councilban kiosztotta a tanár az interjúkérdéseket, és gyakoroltuk a válaszadást. A Lucia Stúdió segít ezen célok elérésében is azáltal, hogy tanácsot ad vendégeinek, hogy azok megtalálják egyéni stílusukat, sajátos szépségüket. Pontosan ismerjük mindnyájan, mit jelent, ha olyan embert látunk, akinek az egyénisége már külsejében megjelenik. Egy tíz (húsz-harminc) éves érettségi találkozó meghatározhatja több résztvevő további életét azáltal, ha valaki már megjelenésében hordozza sajátos egyéniségét, vagy képes új arculatot felvenni.

Ha csak egy kolléganőnk korától fiatalabbnak látszik egy évtizeddel, a többiek is lendületet kapnak, hogy megismerjenek szokatlan lehetőségeket.

Fedezd fel magadat!
Lucia szalonjában erre az átalakulásra számíthatunk. Kiváló szakemberek segítenek megtalálni az egyéniségünknek megfelelő hajviseletet, sminket, ruhát, s ezzel felvehetjük az ennek megfelelő viselkedést is. Nem a divatbemutatók különleges aukciójára voltunk elsősorban kíváncsiak, azt bárki megtekintheti a honlapon (luanbylucia.hu), hanem arra, hogyan tervezi meg maga a művésznő (a szépségformálás minden korban művészet volt) a mindennapok egyéniségét.

A fenti képen a reneszánsz kor hatásait láthatjuk modern változatban. A bővített aljú ruhák megfelelnek a mai kor közlekedési feltételeinek, ugyanakkor az anyagok, a varrás, a hímzések módja gazdag képzeletet tükröz. Egy díszes gomb, egy mandzsetta kiemelheti viselőjének finomságát. Pulóverek, kardigánok helyett selyemmel bélelt puha textilek nyújtják a szükséges meleget, miközben alakra simulva nem akadályoznak napi mozgásunkban. Egy cég vezetőjének nem szükséges férfiasan kemény kosztümben járni, lágy vonalú ruhája épp olyan határozottságot mutathat a kelmék meleg elfogadtató megértésével. Egy elragadó egyéniség könnyebben megnyer minket tervei végrehajtásához, mint a katonás keménységű vezető.

Itt személyesen felmérik egyéniségét, adottságait és jövőbeli terveit, s annak megfelelően tervezik meg stílusát, mely mindenkor megfelel a kor követelményeinek.

Intuíció, inspiráció, képzelet, tökéletesség
Arisztotelész se fogalmazhatta volna meg jobban az esztétika szavait négy szóban. Évezredek óta ez jelenti a művészi munkát. Így fogalmaz erről egyik vendégük:

„…azokat az előnyös pontjaimat szerettem volna visszafogottan palástolni, amelyek az üzleti életben - például tárgyalásokon - eddig elterelték a figyelmet a tárgyról. Nagyon jól éreztem magam az átváltozás alatt és a végeredmény is olyan lett, mint amit elképzeltem.”

A szépségszalon éppoly része a cégcsoportnak, mint a varroda. S ha a vendég felismerte, hogy nem csak pillanatnyi megjelenése fontos a kozmetikusnak, hanem tartós bőrápolási tanácsokat, kozmetikumokat is kap, saját érdekében lesz állandó vendége a cégnek.

Saját bemutatótermükben (Budapest, XIII. Esztergomi út 48.) olyan eseményeket rendeznek, melyek mind a vendéglátók, mind a vendégek éltét színvonalasabbá, tartalmasabbá teszik.

 
 
[ 509 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x