Tíz éves a Coca-Cola Beach House!
Címlap / Őrület / Tíz éves a Coca-Cola Beach House!

Tíz éves a Coca-Cola Beach House!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-03

Idén nyáron immár tizedik alkalommal nyit ki hazánk legmozgalmasabb strandja, a Coca-Cola Beach House.  

 

Idén nyáron immár tizedik alkalommal nyit ki hazánk legmozgalmasabb strandja, a Coca-Cola Beach House. Siófokon június 24-étől augusztus 20-áig nyolc héten keresztül várják mindazokat, akik nem csak a Balaton egyik legszebb strandjának homokjára, hanem jó zenére és sok-sok sportprogramra vágynak.

A nagyszínpadon szerdától szombatig minden este a hazai könnyűzenei élet illusztris képviselői lépnek fel, minden korábbinál több stílust képviselve és zenei ízlést kielégítve. Annak érdekében, hogy a zene ne csak az est beköszöntével rázza fel a strandolókat, immár délután 2 órától DJ-k szórakoztatják a közönséget a strand területén.

A legszínesebb zenei kínálat
A tízéves Coca-Cola Beach House nyitása óta garancia a felhőtlen szórakozásra, hiszen a nyári Balaton-parti esték eltöltésének egyik ideális helyszínévé tették az ingyenes élő koncertek. Idén sem lesz ez másképp, azzal a különbséggel, hogy minden eddiginél szélesebb közönségnek szeretnének kedveskedni a szervezők. Éppen ezért szerdától szombatig minden este a legkülönbözőbb könnyűzenei műfajok képviselői szórakoztatják a parton partizókat.

A nyolc hét alatt 33 koncertet lát majd vendégül a legmodernebb hangzás- és fénytechnikával felszerelt nagyszínpad. A nyitónapon a Megasztár új tehetségei mutatják meg tudásukat, a következő hétvégéken pedig lesz hip-hop (Sub Bass Monster), reggae (Ladánybene 27), funky (United), alternatív rock (Quimby), folk-rock (Besh O Drom), dub (Anima Sound System), és még megannyi zenei irány és előadó. Idén a széles körben ismert zenekarok mellett olyan feltörekvő, kiváló csapatok is fellépnek, mint a Belmondo vagy az Eleven Hold.

A koncertek mellett az igényes mixek szerelmesei sem maradnak hoppon, hiszen ezentúl nem csak a koncertek után rakja fel a jobbnál jobb lemezeket a két rezidens DJ, Dj Zefil és Dj Jami, hanem már délután kettőtől vérpezsdítő ritmusokra lehet strandolni.

Fejlesztések, újítások
Az utóbbi tíz évben nem csak a bikini-divat változott sokat, a Coca-Cola Beach House is minden évben meg tudott felelni az egyre nagyobb igényeknek. A napközbeni zenéléshez építettek egy új, fedett DJ-állványt, mely minden bizonnyal a strand zenei „szíve” lesz – és mellesleg látványnak sem utolsó. Az is az önfeledt szórakozást segíti elő, hogy a népszerű körbár előtti homokos részt pallóval fedték le, valamint könyöklőpultokkal látták el, így teljes mértékben komfortos lesz az esti mulatság helyszíne. Ráadásul idén már nem kell a koncert után egy órával berekeszteni a bulit, hiszen a nyitvatartás éjjel egy óráig kitolódik.

VIP hétvége a kupakban
A Coca-Cola Magyarország idén is nagyszabású nyereményjátékot indít a nyári hónapokban. Az üdítőitalok kupakjaiban található kódokkal ezúttal Sziget napijegyet, illetve Coca-Cola Beach House VIP hétvégét nyerhetnek a szerencsések. A kupak felirata: „Pörögj a legütősebb bulikon!” SMS-ben elküldik a palackon feltüntetett telefonszámra, megnyerhetik a naponta 4 (összesen 176) kisorsolásra kerülő hétvége egyikét. A nyertes kupakokat a Beach House bejáratánál lehet beváltani 10:00 és 22:00 között a nyerő napot követő hét hétvégéjén, s VIP belépőre, kétnapi szállásra, valamint a hétvége alatt étel- és italfogyasztásra jogosít a Coca-Cola Beach House területén.

Coke relikviák a parton
Hosszú idő után idén nyáron újra lehet Coke relikviákat vásárolni a Coca-Cola Beach House Store-ban. A Coca-Cola márkához kapcsolódó termékeken kívül még nyári ruhákat és trendi kiegészítőket, valamint a napozáshoz szükséges elengedhetetlen kellékeket lehet majd kapni.

A Coca-Cola Beach House megmozgat
Nem csak az esti koncerteken és bulikon készteti mozgásra közönségét a Coca-Cola Beach House. A zenei programok mellett ugyanis hagyományosan számos fitnesz- és sportlehetőséget kínálnak a szervezők. Az elmúlt kilenc évben mintegy 22.000 vízifoci-, 7.300 strandröplabda- és 6.600 homokfoci-meccset játszottak le a parton, s több, mint 700 aerobic órát tartottak az ország legkiválóbb edzői. Idén is fontos szerephez jut a mozgás, s ahogyan azt már megszokhattuk, a hagyományos és közkedvelt sportok mellett mindig feltűnik egy-egy újdonságnak számító sporteszköz vagy sportág is, amivel megismerkedhetnek az aktív életmódot folytatók.

Hátrányos helyzetű gyerekek vendégségben
A Coca-Cola Beach House idén azokra is gondol, akik egyébként nem jutnának el a siófoki strandra, sőt általában strandolni nincs esélyük. A Somogy Megyei Zita Gyermekotthon kaposvári lakóinak életét szeretnék színesebbé tenni a szervezők egy felhőtlenül vidám nappal. A gyerekek kipróbálhatják a strand játékait és megmérkőzhetnek egymással a sportpályákon, a nap zárásaként pedig az Irigy Hónaljmirigy koncertjén derülhetnek.

Szelektív hulladékgyűjtés
A Coca-Cola Magyarország a társadalmi felelősségvállalás jegyében már a siófoki Coca-Cola Beach House megnyitásakor célul tűzte ki a környezet megóvását Magyarország egyik legkedveltebb üdülőhelyén. Ennek jegyében idén immár harmadik éve folyik szelektív hulladékgyűjtés a Coca-Cola Beach House területén. A programnak köszönhetően közel negyven szemetest telepítettek műanyag, papír és vegyes hulladék részére. Természetesen nem csak a hulladékgyűjtés, hanem az elszállítás is szelektíven történik. 
 
[ 1554 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x