Hazatért a nászútról
hirdetés
Címlap / Őrület / Hazatért a nászútról

Hazatért a nászútról

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-20

Hazatért a nászútról az első rádiós valóság-show házaspárja. Még csak pár hét telt el azóta,  


Rendezvénynaptár
Még csak pár hét telt el azóta, hogy a Danubius Rádió álom-párja kimondta egymásnak a boldogító igent, mostanra már a nászútjukról is hazatértek. Ritti és Jamie a lakás és az autó mellé ugyanis egy törökországi úttal lett gazdagabb. A legnagyobb nyeremény azonban – mondják egyszerre – az, hogy egymásra találtak. Amióta összeházasodtak, szinte egy pillanatra sem engedték el egymás kezét.

Az esküvő óta gyakorlatilag alig mentek két méternél távolabb egymástól. A fiatalok – ahogy illik – a nászutas lakosztályban laktak, ahol rózsacsokor és pezsgő várta őket, majd mindennap rózsákat terítettek az ágyukra és szívecskéket készítettek a szobájuk ajtajára.

”Kellemesen csalódtam Törökországban, voltak előítéleteim, de felejthetetlen élményekkel lettem gazdagabb. Fantasztikus hetünk volt, szinte ki sem mozdultunk a szálloda területéről, egész nap pihentünk, ettünk, fürödtünk. És ami a legfontosabb, rengeteget beszélgettünk. Egyáltalán nem volt olyan érzésünk, hogy csupán két hete láttuk először egymást. Nagyon közel kerültünk egymáshoz, hiszen minden időt együtt töltöttünk. Bátran kijelenthetem, sokkal sorosabb lett a kapcsolatunk.” – mondja az újdonsült ara.

A romantika persze nem csupán a szálloda rózsacsokrai miatt volt jelen a nyaralás alatt, legtöbbször ők maguk tettek érte, például azzal, hogy gyakorta a csoporttól leszakadva félrevonultak. Olyannyira, hogy egyik este a tengerparton aludtak el, ahol csak a tűzijáték hangjára és fényére ébredtek fel. Rittinek egyébként egy kiskori rossz élménye miatt víziszonya van, de párja és egy csúszda végül mégis rávette, hogy megmártózzon a habokban.

„Én nem csupán Törökországban csalódtam kellemesen, sokkal inkább Rittiben. Bevallom kicsit féltem tőle, hogy több női rigolyája van, esetleg hisztisebb, de szerencsére nem. Rengeteget beszélgettünk, nincs is olyan dolog amit nem tud rólam, mindent kiveséztünk, szép apránként. A magánéletünket ugyanúgy, ahogy az anyagi helyzetünket, mindent, kötöttségek nélkül.

A fiatal párra mély benyomást tett egy idősebb házaspár is. Ők külföldön élő magyarok, de hallottak a mi párunk történetéről – majd elmesélték: A férj egy óra beszélgetés után kérte meg a felesége kezét, aki öt perc után mondott igent. 38 éve élnek együtt a legnagyobb boldogságban. Természetesen ők is sok sikert kívántak Rittiéknek, ahogy teszik ezt azóta is nagyon sokan szerte az országban. 
 
[ 508 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x