A.J.Christian kurzus
hirdetés
Címlap / Őrület / A.J.Christian kurzus

A.J.Christian kurzus

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Christian szerint a megvilágosodás és a tudatosság útja teljes emberi életen keresztül vezet: ha nem éled meg a nemiséged valóságát, nem tudod megélni a Mindenség Valóságot sem. 


Rendezvénynaptár
Christian szerint a megvilágosodás és a tudatosság útja teljes emberi életen keresztül vezet: ha nem éled meg a nemiséged valóságát, nem tudod megélni a Mindenség Valóságot sem. Ezért - sokunk kérésére - A. J. CHRISTIAN egész hetet felölelő, elméleti és gyakorlati kurzust tart, a FÉRFI és NŐI energiák minél teljesebb megéléséért. Hatására kiegyensúlyozott, egészséges és tudatos nő vagy férfi lehetsz. Feloldódnak az érzelmi gátjaid, javulhatnak a fizikai problémáid (frigiditás vagy impotencia), ha pedig magányos vagy, megtalálhatod párodat és a szerelmet, vagy még mélyebben és teljesebben élheted meg a jelenlegi társkapcsolatodat.

Mivel Christian nem hisz az egy perces beavatások adta megvilágosodásban, ezért a kurzus megszakítás nélkül 8 napig tart! Ez idő alatt a gyakorlás kétirányú: egyrészt elvégeztek olyan gyakorlatokat, amelyeket - erejük miatt - csak a kurzuson kell elvégezni, s azt a célt szolgálják, hogy a megnyíljanak benned a gátak. Másrést tanultok olyan technikákat is, amelyeket a mindennapok alatt lehet gyakorolni, hogy minél szabadabban és teljesebben élhessétek meg a nemiségeteket, önnön lényeteket.

A kurzus anyagában szerepelnek azok a bölcsességek, amelyeket a keleti iskolák – a Taoista és indiai szerelem-művészetek, vagy a Tanatra - már felfedezett, és olyan technikák is, amelyek most először kerülnek az emberiség kezébe. S noha a napokat kitöltik az elméleti és gyakorlati foglalkozások, arra is lesz időd, hogy kipihend magad, hogy a többi keresővel ismerkedj, megoszd a tapasztalataidat.

A kurzusra nemtől s hittől függetlenül jelentkezhetsz – jöhetsz egyedül vagy a pároddal, házastársaddal együtt is. Mivel nem könnyű szembenézni önmagaddal és a párkapcsolatoddal, ezért ez a 8 nap komoly próbatétel lehet, még a leggyakorlottabb útkereső számára is. Természetesen bármikor hazamehetsz – bár akkor lesz valóban eredménye, ha végigcsinálod – egyetlen feltétellel: ha pároddal, feleségeddel vagy férjeddel jöttél, akkor csak együtt mehettek el.

A részvételhez a következő feltételek szükségesek:
• Be kell töltened a 18. évedet
• Szólnod kell, ha gyógyszeres kezelés alatt állsz – a táborban lesz orvos.
• Ha gyermeket vársz, a magzatod nem lehet idősebb három hónapnál

A kurzus ideje: 2006. július 31 - augusztus 7.

Mivel a kurzust csak korlátozott létszámmal tudjuk megtartani, a részvételt a jelentkezés sorrendjében tudjuk biztosítani. Jelentkezés és bővebb információ: Ábrahám Anna 06 70 365 4976; vagy abraham.anna@euroweb.hu vagy www.ajchristian.hu


Befizetési időpont, hely:
Július 05. szerda 15:00-19:00-ig V.ker. Veres Pálné u. 19. Táncterem, félemelet kapukód: 1 kulcs 3040
Üdvözlettel: Ábrahám Anna
www.ajchristian.hu
 
 
[ 3078 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x