Drogmentesen
Címlap / Őrület / Drogmentesen

Drogmentesen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-28

2006. augusztus 20-a volt az első Nemzeti Ünnep, ahol szerepelt az "Együtt egy drogmentes Magyarországért" mozgalom.  

 

2006. augusztus 20-a volt az első Nemzeti Ünnep, ahol szerepelt az "Együtt egy drogmentes Magyarországért" mozgalom. Sátrukban a mintegy 8 óra alatt több mint 2500 ember fordult meg és kapott információt arra, miképpen kezelje a gyerekeivel a drogkérdést.

A statisztikák szerint ez a sátor volt a legnépszerűbb sátor a Vajdahunyad Váránál, hiszen a Föld első számú problémája a DROG!

És, hogy a drogokkal kapcsolatos teljes megoldási arzenál jelen legyen, meghívták a NARCONON Magyarország munkatársait is, akik L. Ron Hubbard drogleszoktató és drogrehabilitációs módszerét mutatták be.

A színpadon fellépett a drogmentes műsor keretein belül Pflum Orsi Megasztár, Kegye János pánsíp-művész, Kasuba L. Szilárd és a Pillantó Kutya gyerekcsoport.

Az Együtt egy drogmentes Magyarországért mozgalom 5. születésnapját ünnepli 2006. szeptember 19-én. Itt elismerik a Magyarországon a legtöbb fiatal csatlakozót megmozgató iskolák és települések között meghírdetett verseny győzteseit. Egyúttal visszatekintenek az elmúlt 5 év történéseire és sikereire, hogy közösen ünnepeljenek.


 
 
[ 536 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x