Ne hidd el, hogy meddő vagy! - Baba program agyhullám-hangolással...
Címlap / Otthon / Ne hidd el, hogy meddő vagy! - Baba program agyhullám-hangolással

Ne hidd el, hogy meddő vagy! - Baba program agyhullám-hangolással

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-14

A baba program nem hétköznapi dolog. Több év hiábavalónak tűnő próbálkozás után mégis beköszönthet segítségével a vágyott gyermekáldás. Semmilyen mesterséges szer, fájdalmas vizsgálat, vagy hormonkezelés nem szükséges hozzá. Segítség meddőnek bélyegzett pároknak. 

 

Harmónia Iskola Baba-programját látogató Klára és András boldogan mutatja a négyhónapos Marci fényképét, aki hat év örökkévalóságnak tűnő próbálkozás után érkezhetett a családba.

Oláh apuka így emlékezik vissza:
– Házasságunk harmadik évében felkerestünk különböző intézményeket, ahol a legkülönfélébb vizsgálatoknak vetettek alá bennünket. Miután kiderült, hogy kevesebb a spermaszámom, Klárimnak meg hátrahajló méhe és egyéb rendellenességei is vannak, elkezdtük e tényeket – orvosaink és a mi reményeink szerint – befolyásoló beavatkozások sorát… – hosszú lenne a hat év tortúra felsorolása, amiből a petesejt-érlelő hormonerősítő kezelések mellékhatásait (érzelemhullámzások stb.) éltük meg a legnehezebben. Életmódot változtattunk, mindent az előírásoknak, javaslatoknak megfelelően végigszenvedtünk, mégsem vezetett kisbabához.
– Már az együttlétektől is elment a kedvem! – meséli Klára asszony, – olyan feszültek voltunk. Egy baráti összejövetelen mesélte egyik barátunk felesége, hogy amikor kénytelenek voltak már a költséges mesterséges megtermékenyítést is abbahagyni, akkor ismerték meg a passzív relaxációt, aminek az a lényege, hogy megszabadultak a görcsös „gyerekcsinálási kényszertől”.
Egy mentális állapotfelmérés után hozzákezdtünk agyhullámaink felhangolásának. Hihetetlennek tűnik, de ahogyan az ismerőseinknél, nálunk is alig több, mint fél év alatt bekövetkezett a csoda; a fiunk kopogtatott. Se hormonkezelés, se egyéb kemikáliák nem kellettek hozzá! A világon semmit nem kellett tennünk, csak rendszeresen relaxálni és élni az életünket. Sokat dolgoztunk magunkon, hiszen tisztán, világosan beláttuk addigi hibás döntéseink következményét is… egy kis korrekció itt, majd ott és úgy, ahogy harmóniát teremtettünk.

Marci kiegyensúlyozott, jó tudatállapotú szülei joggal büszkék önmagukra. A lehető legtöbbet tették azért, hogy családot alapíthassanak. Energikussá válva fogadták a gyermek jöttét. Ahol energia lakozik, ott előbb-utóbb a harmónia is létrejön.
És ki az a születendő, aki kihagyná az ilyen szülőket?

Kevevári M. Katalin (Ha érintett a témában, kérdezzen a szerzőtől a baba programmal kapcsolatban!)

 

 


 
 
[ 3504 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x