Kutya-macska-gazdi gyógyír - Homeopátia a természetes egészségért...
Címlap / Otthon / Kutya-macska-gazdi gyógyír - Homeopátia a természetes egészségért

Kutya-macska-gazdi gyógyír - Homeopátia a természetes egészségért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-11

"Mit akarsz mondani nekem a tüneteiddel" - kérdi a homeopata, és addig kutat, míg meg nincs a válasz! Mindegy, hogy ember vagy állat, esetleg növény akit/amit kezelnie kell. 

„Azt a változást, amit a világban szeretnél, magadban kell létrehozni."
(Mahatma Gandhai)

Nincs olyan betegség, amelynél ne lehetne használni a homeopátiát. De hiba lenne orvosi ajánlat nélkül használni ezeket a gyógyszereket, mert olyan sok van felsorolva a gyógyszerkönyvben, hogy elijeszti az érdeklődőket.

Tudomány és művészet
A homeopátia a legtöbb akut és krónikus betegségben alkalmazható, akár van látható szervi elváltozás, akár nincs. Csecsemőtől az aggastyánig, kiskutyától a vén macskáig, terhes nőknél és vemhes állatoknál is kiváló eredmények érhetők el, harmonikus, tartós gyógyulást, illetve egészségi állapot javulást hozva (pl. visszatérő légúti gyulladások, allergiák, fájdalmak, hormonális zavarok, idegi eredetű panaszok).

Mi a homeopátia
Ha kicsit is elmélyedt valaki a homeopátia tanulmányozásában, nem kétséges számára, hogy a homeopátia egyrészt kísérleten, megfigyelésen alapuló, a betegség okait is magyarázó, elmélyült tanulmányokat igénylő tudomány, másrészt a szó legszorosabb értelmében vett gyógyító művészet, amelynek magas szinten való műveléséhez tudósi és művészeti vénára egyaránt szükség van. Ugyanakkor olyan teljes gyógyító rendszer, amelynek alapelvei bárki számára megérthetőek, és valamennyien csodálatos egyszerűséggel alkalmazhatjuk a mindennapi élet kisebb-nagyobb elsősegélyt igénylő helyzeteiben.

Hogyan alkalmazzák a homeopátiás szereket?
Legtöbbször kis cukorgolyócska (úgynevezett globulus, vagy globuli) formájában kapjuk kézhez az orvos által kiválasztott szereket. Áz van átitatva a vivőanyaggal, aminek nincs külön íze. Szopogatni kell a tiszta szánkba tett golyócskákat, s nem vízzel lenyelni.

Fontos tudnivalók a homeopata gyógyszerekről:
1. A szer bevétele előtt és után 30 percig lehetőleg semmi más ne kerüljön a szánkba!
2. A kávét, mentol- (fogkrém, rágógumi) és kámfortartalmú (bedörzsölőszerek) anyagokat a polcon is tartsuk távol gyógyszereinktől!
3. Ne helyezzük őket direkt napfényre, túl meleg és túl hideg helyre sem!
4. Gyógyszereinket tartsuk távol az elektromágneses mezőktől (TV, rádió, számítógép, mikrosütő, mobiltelefon)!
(Az állatainknak adott homeopátiás szereket az egyszerű kezelési metódus kedvéért oldat formájában adjuk a gazdiknak, és az állatok szájába vagy itató vizébe kell adagolni és úgy fejtik ki hatásukat. Az állatok többsége vagy szereti ezt, vagy nem tiltakozik a kezelés ellen. )

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 7376 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x