Elképesztő állatkínzások
Címlap / Otthon / Elképesztő állatkínzások

Elképesztő állatkínzások

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A vadállatokat sorra irtják az orvvadászok. A háziállatokat szörnyű körülmények közt tartják, tenyésztik. Azt hittük, a házi kedvencekkel jobban bánnak. Tévedés! 

Van, aki kutyáján vezeti le kiéletlen agresszivitását, vagy macskáján torolja meg az őt ért sérelmeket. Házi kedvenc tartásához nem kell semmilyen engedély, vagy bármi más, egyszerűen megveszed a boltban, vagy a tenyésztőtől, és máris azt csinálsz vele, amit csak akarsz. Kényeztetheted, szeretgetheted, lehet etetni, itatni, és ha kedved úgy tartja, meg is ütheted, belerúghatsz, és még ennél is tovább mehetsz…


Büntetés nélkül megúszható
A kegyetlenkedések mindennaposak, és hiába az állatvédelmi törvény, senki nem fog egy halálra éheztetett hörcsöggel foglalkozni. Nagy ritkán, ha állatkereskedő, vagy tenyésztő követ el kirívóan kegyetlen dolgot, bírságot kap, és elveszik az állatait – már ha életben van.

Ha magánszemély bántalmazza a saját, vagy más valaki állatát, az eset legtöbbször ki sem derül, ha igen, akkor egy ejnye-bejnyével megúszható. A legborzasztóbb az, hogy a nyilvánosan elkövetett brutalitás is szó nélkül marad. Az embereket nem érdekli, ha valaki az utcán, mások szeme láttára öli meg macskáját, és nem mernek tenni semmit – nem is csoda – amikor a szomszéd légpuskával lövi a galambot, rigót, verebet.


Tömeg a ketrecben
Mások meg annyira szűk helyen tartják „kedvenceiket”, hogy az állat tejesen beleőrül, belebetegszik. Egy tavalyi forró nyári napon a vásártéren sétálva kisállatokat árultak. Egy fémből készült elképesztően szűk vályúba dugták a nyuszikat, tengerimalacokat, hörcsögöket. Mindegyiket pont akkorába, hogy mozdulni se tudjon. A napon a fém átforrósodott, az állat levegőt sem kapott. Annyi helye sem volt, hogy a fejét felemelje. Kérdésemre, hogy mégis ezt hogy merik, nem kaptam választ. Tehetetlenségemben csak durva szitkokra futotta. Viszont a kereskedőt azóta sem láttam.

HarmoNet tipp:
Kannibálhúst etetnek velünk? Felelősek vagyunk!>>>


Vannak, akik a családon belüli konfliktusokat vetítik ki a másik fél házi kedvencére.
Egy anyuka a gyerek akváriumát borította tartalmával együtt a WC-be, hátha így a gyerek jobban tanul. Egy elvált férj volt felesége tengerimalacát húzta le. No comment. Nemrég egy lakótelepi konténerből szedtek ki gyerekek egy vemhes malackát. Beléjük több emberség szorult, mint abba jelzőkkel nem illetném személybe, aki képes volt szerencsétlen állatot a kukába dobni.

Egy másik helyen a lakótelep mögötti szemétlerakóból szedtek elő egy szintén vemhes állatkát. Őt egy kisállat kereskedő fogadta be. De volt már olyan is, hogy a hisztis házinéni fojtotta meg lakója kanáriját.


A maximálisan adható büntetés állatkínzásért 2 év börtön. Még egyszer sem szabták ki.


Fórumozók ide! Mondd el te is a véleményed ebben a témában!>>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6755 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x