Borral itatják, pálinkás kenyérrel etetik, bedrogozzák a...
Címlap / Otthon / Borral itatják, pálinkás kenyérrel etetik, bedrogozzák a gyerekeket

Borral itatják, pálinkás kenyérrel etetik, bedrogozzák a gyerekeket

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-30

A gyermek márpedig nem kaphat alkoholt! Vagy mégis? Évszázadokon át kaptak a gyermekek alkoholt tartalmazó ételeket és italokat. A legszélsőségesebb, és talán legismertebb ezek közül a pálinkás kenyér, amit azért adtak a csecsemőnek, hogy jól aludjék, s nyugodjék meg.  

 

Rendezvénynaptár

Britney Spears alkohollal altatta el a gyermekeit, mielőtt elvették tőle a gyerekek felügyeleti jogát. Ez a modern társadalomban főbenjáró bűnnek számít, hiszen az évek során kiderült, hogy azok a gyermekek, akik kisgyermekként ismerekedtek meg az alkohol, vagy a drog élvezetével, életük végéig sérültek lehetnek.

Pálinkás kenyér
Szabolcsban, és Zala megyében volt szokásban, hogy a parasztok pálinkával meghintett kenyeret adtak a csecsemőnek, mert attól jobban alszik, kevésbé sírós, vagy beteges. A pálinkának komoly gyógyhatást tulajdonítottak, hiszen baktérium ölő, enyhén bódító, fájdalmat csillapító hatását ismerték a felnőttek is. Úgy gondolták, hogy a gyermekek számára is adható. Ám aki túl sokat adott ebből a gyereknek, az bizony megbánta, hiszen a kicsi „rövid eszű”, butácska lett, afféle falu bolondja.

Harmonet tipp: Miért született - a Nyitott Szem Csoport >>

Borral itatott gyermekek
Franciaországban híresen finomak a borok. Világosak, édesek, és bizony nagyon egészségesek is, kis mértékben fogyasztva. A francia gyerekek ugyanis még napjainkban is kaphatnak felvizezett bort, úgy mint ahogy mi szörpöt adunk a gyerekeinknek. Franciaországban a borivásnak ez a módja az egészséges táplálkozás szerves része, és csak a magyar szülő botránkozik meg rajta. A francia gyerekek mégsem lesznek ettől alkoholisták, vagy bolondabbak – sőt! A borban ugyanis több a jótékony hatású dolog – főleg ebben a hígításban – mint az ártalmas alkohol. A franciák jóval kevésbé lesznek szívbetegek, és a vörös borokban található antioxidánsok megvédik a gyermeket egy sor egyéb betegségtől is.
 

Beszívott gyerek – mindennapos dolog
Indiában ma is élő szokás a bhang, a ganja és a charas fogyasztása, ezek különféle cannabis származékok. Indiában a kendert nem csak ruházati, hanem elsősorban élvezeti céllal termesztik, és gyermekkortól fogva élvezik hatását az emberek. A szer szerintük segít a beteljesüléshez közeledni. A tudatot módosító szerek természetesen a születendő, a csecsszopó, illetve a már egyedül enni tudó gyermekek számára is hozzáférhetők. Indiában ezen senki nem ütközik meg, bár „érdekes arcú” idős bácsikákat lát az ember azokon a területeken, ahol ez a szokás mindennapos. Olyanokat, akik nem megvilágosodottnak, inkább totálisan elhülyültnek látszanak. 

A világ szinte minden pontján – az őserdei indiánoktól kezdve a rénszarvast terelő északi népeken át az afrikai törzsekig - megtaláljuk a kisgyermekeket nyugtató és bódító szereket. Az álmatlan csecsemőt, a kisgyermeket szinte minden vidéken kínálják, vagy kínálták alkohol, vagy drog tartalmú étellel, itallal.
A kisgyermekek dohányzása, alkohol és drogfogyasztása súlyos függőséghez és betegségek kialakuláshoz vezet, ám ahol a kultúra és a vallás része mindez, ott nem veszik ilyen szigorúan a tiltásokat, még akkor sem, ha a negatív hatások nyilvánvalók mindenki számára.

HarmoNet tipp: Indigó és Kristály Gyermekek >>
 


 
 
[ 6408 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x