Erőszak, brutalitás, pedofília: A Te gyermeked is érintett...
Címlap / Otthon / Erőszak, brutalitás, pedofília: A Te gyermeked is érintett lehet! - Vedd észre a jeleket!

Erőszak, brutalitás, pedofília: A Te gyermeked is érintett lehet! - Vedd észre a jeleket!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-24

A kiskorúak elleni bűnözést a törvény, ha lehet, még nagyobb erővel bünteti. Sajnos ez azonban sok embert nem akadályoz meg abban, hogy gusztustalan, abnormális, embertelen tetteket hajtson végre gyermekeken. Hogyan történhet meg mindez? Hogyan vehetjük észre, hozhatjuk felszínre azt, ami a homályban tönkreteszi a fiatal életeket? Ki az, aki a legtöbbet tehet a gyermekért? Megelőzés és megszüntetés! 

 

A borzalmak közelebb vannak, mint gondolnád
Ártatlan angyalok - világlik a cím. Kissé rémisztő borítóval. Vári András és Malora László közös munkája egy rendhagyó kötet. Nem csak lerántja a leplet, nem csak számokat hangoztat, tényekről beszél, nem csak felszólal a kiskorúakkal szembeni erőszak, a pedofília, és a mondhatjuk "velejárói" ellen, hanem meg is mutatja azt. A kötet valós események, és rendőrségi akták alapján készült, egy közepes vastagságú könyvben összesűríti azt a sok szörnyűséget, amivel vélhetőleg legtöbben szerencsére nem is találkozunk. Kiskorúakkal szembeni erőszak, nemi kontaktus gyermekekkel, naivságuk, tudatlanságuk, ártatlanságuk kihasználása.

Felhívja a figyelmet arra, hogy a leggyakrabban a pedofília áldozatai olyan gyermekek, akiknek nincs meg a kialakult jó kapcsolatuk szüleikkel, akiknek nem sikerült még kellőképpen kiépíteni szüleikkel a bizalmat. Olyan családokban fordul elő a leggyakrabban, ahol a szülő nem ismeri vagy érti eléggé gyermekét, ahol a szülők naiv módon képtelenek olvasni a jelekből.


A kötettel párhuzamosan létrejött az Ártatalan Angyalok Mozgalom is, ami támpont és óvó kéz lehet bajbajutott fiatalok számára, olyan gyerekeknek, akik félnek elmondani történetüket, azt, ami velük történt, az igazságot. Munkájuk szerteágazó.
Egy könyv, egy mozgalom, és egy sor egyéb megoldás a pedofília teljes felszámolására.

A kötetről
"Malota László és Vári András könyve több mint hiánypótlás. Létszükséglet. Kiemelkedően fontos anyag! Minden egyes lapjába beleborzongtam, és azóta- ha lehet- még jobban figyelek a gyermekeimre. Az "Ártatlan angyalokat" minden szülő számára kötelező olvasmánnyá tenném. Nagyon- nagyon fontos iromány."
Vujity Tvrtko

"A kiskorúak az internet elterjedésének következtében sokkal inkább kiszolgáltatottá váltak a beteges fantáziájú, perverz alakoknak, akik a látszólagos anonimitást kihasználva férkőznek a közelükbe. A legtöbb szülőnek fogalma sincsen, hogy milyen nagy veszély leselkedik internetező gyermekére, aki szégyenében, vagy félelmében nem mer beszélni a zaklatásokról, amik akár naponta érhetik. Pedig némi odafigyeléssel, többek között a könyvben lévő borzalmas esetek elkövetési módját megismerve, szinte teljesen megvédhetnék gyermekeiket, elkerülve ezzel, hogy az interneten rájuk leselkedő pedofil egyének a naivságukat kihasználva tönkretegyék az egész életüket."
Malota László

" Kilencévesen éltem át mindazt a szörnyűséget, amitől a szülők leginkább óvják a gyermeküket. Annak a napnak az emléke életem végéig kísérteni fog. A lelkemben ejtett mély seb soha nem fog teljesen begyógyulni. Mivel tudom mit kellett azon a délutánon átélnem, még inkább akarok segíteni, többek között ezzel a könyvvel, hogy más gyermekekkel ne eshessen meg mindez a tragédia."
Vári András


A mozgalomról
Alig jelent meg, a kényes témát feszegető, szókimondó könyv, Ártatlan angyalok - kiszolgáltatottan a bűn fertőjében címmel, mely jelentősen felforgatta mind a média, mind a hétköznapi ember világát, máris mozgalmat alapítottak az írók Malota László és Vári András, Vujity Tvrtko-val. A gyermekek védelmét elsődleges feladatának tekinti az Ártatlan Angyalok Mozgalom. Figyelemfelkeltő módon világít rá mindazokra a veszélyekre, amik a naiv kiszolgáltatott kiskorúakra leselkednek.

HarmoNet tipp:
Mitől álmodik rosszat a gyermek? - Felelősség, amely a kezedben van! >>

Az Ártatlan Angyalok Mozgalom célkitűzései:
- A gyermekek védelme.
- A szülők teljes körű felvilágosítása, mind az Interneten mind a való életben lévő veszélyekre.
- Fórumok tartása.
- Törvényjavaslatok benyújtása.
- Az internet-rendőrség munkájának segítése.
- A pedofil zaklatás és megrontás áldozatainak lelki támogatása.
- Konferenciák tartása.
- Figyelemfelkeltő reklámkampány.
- Az ananonimitás teljes körű tiszteletben tartásával, többek között az áldozatokat összetartani, hogy egymást átsegíthessék a megélt borzalmak emlékén, hogy a hasonlókon átmenteken elmondhassák a magukba zárt szörnyű tikokat, amiktől leginkább úgy szabadulhatnak, ha empatikus emberekkel beszélhetnek ezekről.
 - Figyelemfelkeltő módon rávilágítani mindazokra a veszélyekre, amik a naiv kiszolgáltatott kiskorúakra leselkednek.

Vári András

A kötetről >>

További információk >>

 
 
[ 6161 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x