Baj, ha a Gazdagság sarokban van a fiam patkánya?- Állati...
hirdetés
Címlap / Otthon / Baj, ha a Gazdagság sarokban van a fiam patkánya?- Állati feng shui történetek

Baj, ha a Gazdagság sarokban van a fiam patkánya?- Állati feng shui történetek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-17

Állati feng shui, vagy a feng shui és az állatok? Hogyan befolyásolják kedvenceink jól megszokott életterünket? Ártalmas lehet-e a rossz elhelyezés számukra vagy akár számunkra? Vicces és tanulságos történetek, hogy Te ne hibázz! 


Rendezvénynaptár
„Az nem baj, ha a Gazdagság sarokban van a fiam patkánya?”
Ezt kérdezte valaki – a válasz: persze. Minden állat, a „legmegvetettebb” is, ha szeretjük, és jól érzi magát, pozitív energia forrása. A srác valószínűleg szereti azt a rágcsálót, anyuka – a kérdésfeltevésből ítélve - már kevésbé. Célszerű az állattartásban olyan megállapodásra jutni, hogy az adott állatot minden családtag kedvelje, mindenki jobban jár így. Ha a patkányt szimbolikusan kapcsoljuk a gazdagság fogalmához, eléggé sokféle megoldást kaphatunk. A buddhista világban, Kínában is, a patkányt okosságáért becsülik (vele kezdődik a horoszkóp), Indiában egyenesen szent templomi patkányok is vannak, Dél-Amerikában pedig ínyencfalat. Nálunk „ocsmány féreg” a megítélése, feltehetően a pestisjárványok miatt – a sors fintora, hogy a hajdan ragályt terjesztő állat ma a laboratóriumokban, mint kísérleti állat szolgálja az egészségügyi kutatásokat.

„Berepült a lakásomba egy denevér, nagyon aranyos, de mégis: ez mit jelent?”
Egyrészt azt, hogy a panelvilágban sajátos fauna él, másrészt, ha szimbolikailag nézzük: alkalmasint „be fog repülni” az életedbe egy ember, aki pont fordítva látja a világot, mint te. (Ez egyébként így is lett.)

HarmoNet tipp: Anya, vegyünk görényt! >>

„Mit jelent, ha folyton egér van a spájzban?”
Nos, ez az egér a nemkívánatos vendégek egyike. Az a megtermett, szemtelen egér, amivel a spájzban találkozunk, feltehetően a hím, aki otthont keres kicsiny családjának. Ha biztonságosnak ítéli a helyet, hamarosan kétszáz egerünk lesz. Jelképileg: az éléskamra az ennivalók, vagyis az önfenntartáshoz szükséges energia raktára. Ha itt egér rágcsál, akkor „titkos féreg foga rág”, valami, illetve valaki pusztítja az energiánkat, rágcsálja az idegeinket.


„Kaptam egy fiútól egy rózsacsokrot, és másnap láttam, hogy tele van kis zöld kukacokkal”.
Netán kukacoskodik a srác? A „féreg” az informatikában ismert fogalom, az illető hölgy informatikus, így adódott a kérdés: mi akar itt „bejutni a rendszerbe”? A közeledés nem jutott az említett rózsacsokornál tovább, és utólag kiderült: még szerencse.

HarmoNet tipp: Szépítsd meg az éléskamrát! Lakberendezési tippek őszre >>

„A macska tényleg belefekszik a földsugárzásba, a kutya pedig kerüli?”
A macska oda fekszik, ahol a legkényelmesebb neki, úgymint fotel, kanapé, gazdi öle stb. Ha választhat egy földsugárzás és egy még meleg párna között, garantáltan a párnát választja. A kutya ugyanígy van vele, de neki az is fontos, hogy lássa, mi történik. Esetleg csak teljesen üres lakásban érdemes ilyen belefekszik/nem fekszik bele megfigyelést végezni. Ez egyébként ismeretes is a magyar népi hagyományban.

„Hangyainvázió van a lakásomban, mit jelent?”
Nos, hát, kire is mondjuk, hogy „hangyás”? Esetleg „bogaras”? Az olyan emberre, akinek nagyon sok, összevissza futkározó gondolat szaladgál a fejében, akárcsak a hangyák a lakásban. Nem csak a morzsán múlik! Nem túlzás: ilyenkor érdemes kicsit leülni, pihenni, átgondolni, mi az igazán fontos az életünkben, mert az igazi „hangya” a fejünkben van.

„Ez a két teknősbéka itt, a Szerelem sarokban mit jelent?”
A kérdést alaposan kifejtve kiderült, hogy az egyedül élő leányzó hím és nőstény teknőst vett, melyből mindkettő nőneműnek bizonyult. Szinglinket azóta is folyton a leszbikusok környékezik meg. Az összefüggés ismeretében talán érdemes áttenni valahová az amúgy nagyon aranyos teknőcöket… A teknősbéka amúgy Keleten a hosszú, nyugodt élet, biztonság, kiegyensúlyozott család jelképe.

Halász Alexandra 
 
[ 5278 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x