Augusztus hónap szobanövénye: Palm Beach a lakásban
hirdetés
Címlap / Otthon / Augusztus hónap szobanövénye: Palm Beach a lakásban

Augusztus hónap szobanövénye: Palm Beach a lakásban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-19

Augusztus hónap szobanövénye az aranypálma (Chrysalidocarpus). Ha névről nem is ismerjük fel, biztosan mindenki látta már ezt a növényt, ami az egyik lépszerűbb pálmafaj. Kedveltségét nem túl hivalkodó, mégis elegáns megjelenésének köszönheti, amely trópusi hangulattal tölti meg a helyiséget. Tökéletes választás augusztusra, az elköszönő nyár napjaira. 


Rendezvénynaptár
Stílusos szobanövény a Paradicsomból
Az aranypálma a világ legkellemesebb vidékéről, Madagaszkárról és Mauritiusról származik, de Brazíliában, Kaliforniában és Ausztráliában is megtalálható a természetben. Hajlongó levelei pozitív energiát áramoltatnak a helyisében, bárhol is helyezi el a lakásban. Ültesse egyszerű négyszögletes kaspóba, és élvezze az edény és a dúsan növő pálmalevelek csodás kontrasztját.

Kirobbanó karakter
Az aranypálma ideális alacsony termetű pálmafaj az Ön otthonába. Az aranysárga színű, feketén pettyezett nádszerű száron elegáns, csipkeszerű levelek zöld oázisa nő a tér minden irányába. Az újonnan előbújó pálmalevelek egymás után fokozatosan bontakoznak ki. Gyors növekedésének köszönhetően rövid idő alatt válik belőle tiszteletre méltó megjelenésű szoliter szobanövény.

A kicsitől a nagyig
Ez az élettel teli pálma többféle méretben kapható. Ablakpárkányra, asztalra, polcra válassza az 50 centiméteres méretet. Ha a padlón kívánja elhelyezni, akkor vegye az egyméteres méretet. Ha nagyobb növényre van szüksége, akkor se keresgéljen tovább; az aranypálmából másfél méteres példány is kapható, ami igazi látványosság a lakásában.

HarmoNet tipp: Erdei egzotikum a lakásban: A páfrány >>

Augusztus hónap szobanövényét, az aranypálmát (Chrysalidocarpus) megvásárolhatja virágüzletekben, kertészetekben, ahol gyakran Areca pálma néven kínálják.
Sok napfényt és vizet kíván. Lombját rendszeresen permetezze, és hetente egy alkalommal alaposan öntözze meg, kéthetente tápoldatozza. Kímélje a növényt a közvetlen perzselő napfénytől, a kiszáradástól és a túlzott hőmérsékletingadozástól. Az ápoláson túl pedig gyönyörködjön saját Palm Beach-ében!

Holland Virágiroda 
 
[ 3761 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x