Együtt az óvodákért
hirdetés
Címlap / Otthon / Együtt az óvodákért

Együtt az óvodákért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

Ma Magyarországon közel fél millió óvodás gyermek él. Ahhoz, hogy ezeknek a gyermekeknek a testi-lelki és a pszichológiai érettségük megfelelő legyen az iskolába lépéskor, nagyon hosszú utat kell bejárni. Sok esetben a kicsik ekkor találkoznak először a társas együttélés szabályaival. 


Rendezvénynaptár
A koragyerekkori nevelésnek fontos szerepe van az iskolai kudarcok megelőzésében. Az iskolába kerülő gyerekek 15-20%-a nincs birtokában azoknak az ismereteknek és készségeknek, amik a tanuláshoz szükségesek, pedig ezek hiánya megnehezítheti az iskolai éveket. Sok helyen anyagi megfontolásokból a minőségi eszközök megvásárlására nincs lehetőség. Ennek a problémának a megoldásában segít idén a Tchibo. A kávégyártó 6X600 000 forinttal támogatja az óvodákat. Az „Együtt az óvódákért!” programmal a Tchibo, 60 éves jubileuma alkalmából, az ünneplésnek azt a különleges módját választotta, hogy megszólítja a szülőket, nagyszülőket, és minden érintett vásárlót, hogy kávévásárlásukkal óvodákat támogassanak.

Az óvodák támogatásával a Tchibo szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a rászoruló óvodák pedagógiai munkájukat színvonalasabban és jobb körülmények között végezhessék.
Az óvodában a gyermek legfőbb tevékenysége a játék, melynek során sokféle képessége fejlődik. A gyermek fejlődése szempontjából elsődleges fontosságú, hogy megfelelő fejlesztő eszközök álljanak mind az óvónők, mind a gyermekek rendelkezésére.

,,Korábban is figyeltem és igyekeztem segíteni azoknak, akiknek a társadalomban a legkevesebb figyelem jut. Amióta megszületett a kisfiam, édesanyaként a segíteni akarás csak tovább erősödött bennem és még inkább úgy gondolom, hogy az óvodáskorú gyermekek ellátásának körülményein is van mit javítani. A gazdasági válság hatásaitól sajnos az önkormányzati intézmények, így az óvodák sem mentesülnek, így rajtunk a sor, hogy segítsünk, ahol tudunk. A jövőben várhatóan még több gyermek kerül ezekbe az intézményekbe, hiszen egyre kevesebb szülő engedheti meg magának, hogy otthon maradjon a gyermekével. Természetes folyamat tehát, hogy egyre több eszközre, játékra lesz szükség, amelyhez nélkülözhetetlen a társadalmi összefogás.” – nyilatkozta Csisztu Zsuzsa, program nagykövete.

HarmoNet tipp: Fitt uzsonnát a lurkóknak - 3 könnyű kenyérféle házilag >>


A testi-lelki és szellemi érettség alapkritériuma az iskolaérettségnek.
A készség- illetve képességfejlesztés szempontjából óriási súlya van azoknak a fejlesztőeszközöknek, amelyeket sok óvoda Magyarországon nélkülözni kényszerül magas ára miatt. Ezt a problémát felismerve indították el az „Együtt az óvodákért!” kampányát. A www.egyuttazovodakert.hu oldalon az érdeklődők olvashatnak óvodaválasztásról, gyereknevelésről és megtalálják az összes óvodát, amelyre szavazhatnak a kampány során.

,,Örömmel tölt el az, hogy az idén elindult az ,,Együtt az óvodákért” társadalmi célú támogató program. A Kocka Kör Egyesület elnökeként (mely szervezet a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács tagja) is fontosnak tartom azt, hogy a társadalom és a vállalatok a fiatalokra is figyeljenek és őket is segítsék. Úgy gondolom, hogy ennek a kezdeményezésnek egy külön kimagasló értéke - az anyagi támogatáson túlmenően- a társadalmi tudatformálás, amely reményeim szerint elég erős lesz ahhoz, hogy szemléletváltást hozzon az óvodáskorú gyermekek érdekében.” –nyilatkozta Dr. Mező Ferenc adjunktus, a Kocka Kör Egyesület elnöke. 


A társadalmi szerepvállalás iránti igény és nyitottság egyre nő hazánkban, mind a cégek, mind a magánemberek körében. A Kft. először szervez olyan promóciót, melyben a vásárlók saját közvetlen igényeiken túl tekintve aktívan tehetnek jót azáltal, hogy a jövő generációja számára plusz anyagi forrást biztosítanak – amellett, hogy kedvenc kávéjukat fogyasztják. 

HarmoNet tipp: Durva! A magyar óvodások közel fele túlsúlyos! >>

Promóció:

Vásároljon 1 csomag bármilyen Tchibo kávét és küldje be a vonalkódot (instant üvegek esetében a fedőfóliát) neve, címe, telefonszáma, valamint a támogatni kívánt óvoda neve és címe megadásával az „Együtt az óvodákért” 1461 Budapest, Pf. 333 címre! A megjelölt óvodák közül 5 a sorsolást követően egyenként 600 000 Ft-os támogatásban részesül, és további 600 000 Ft-tal jutalmazzuk a legtöbb szavazatot kapott óvodát is. Sőt, egy szerencsés beküldő is 600 000 Ft-ot nyer! A promóció időtartama: 2009. szeptember 1. és december 30. között. A sorsolás időpontja: 2010. január 14. Részvételi feltételek a szórólapokon és a www.egyuttazovodakert.hu weboldalon. 
 
[ 3670 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x