Átalakult a kecó! Facér pasi lak, amibe beköltözött a csaja!...
hirdetés
Címlap / Otthon / Átalakult a kecó! Facér pasi lak, amibe beköltözött a csaja!

Átalakult a kecó! Facér pasi lak, amibe beköltözött a csaja!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-28

A fickó eddig máshogy töltötte az estéket. Olvasott, sörözött a haverokkal, lábait a dohányzóasztalra pakolva, vagy éppen a hazahozott melót rendezgette. Esetleg randizott és gyújtott pár gyertyát a pezsgő mellé, mint ahogy a filmeken szokás. Aztán jött a NŐ, és mindent átrendezett. A lakás ugyanis erről árulkodik! 


Rendezvénynaptár

Ide kattintva olvashatod az első részt >>

Az IKEA otthonokról szóló sorozatunk második részében egy modern stílusú pasikecót látunk. Akár egy loft lakásban is lehetnénk, hiszen a színvilág erre utal. Fáradt bagós színek, elegancia, visszafogottság. Talán a lila szőnyeg árulkodik csupán némi fantáziáról, a többi barna-szürke fekete.

A feladat itt is az volt, hogy csupán a kiegészítők változtatása által, a fő bútorok cseréje nélkül stílust váltson a lakás.Kritikai észrevételek:
A lakberendező nagyon stílusosan, divatosan hozta össze ezt az elrendezést. Ám az itt lakó pasi nem tudja asztalra pakolni a lábait- azt pedig minden fickó imádja. Aki pedig ilyen szögletes cuccokat vesz, nagyjából kizárt, hogy eltolva rakja be a térbe a szőnyeget meg a kanapét – aki egyszer kockás, az kocka berendezést fog kialakítani. A mindent középre halmozóknak – ezt érdemes megtanulni azért a lakberendezőtől! Ez a lakás egyébként depresszív módon sötét így – a fal és a padló színe azonban megváltoztathatja a hatást.

HarmoNet tipp: Egyszerű változtatással is látványos hatás! Természettudatos téralakítás >>

Nézzük az alábbi példát:Bejött!
Szőnyeg-asztal középen, s a csupa fekete, komor cuccok lekerültek a színről. Feldobódott kissé az egész egy rakás színes párnával, amitől azonban nem lehet rendesen leülni. A polcokon temérdek csetresz – ennyit csak az rak a polcra, aki nem maga takarít. Az elrendezés viszont sokkal üdébb, fiatalosabb, élettel telibb, lakhatóbb, és összességében rendetlenebb hatású. Jó példa arra, hogy csupán a kiegészítők színharmóniája kevés a sikerhez – egy-két eredeti ötlet is kell.

Itt egyértelműen az agglegény lak a jobb elrendezés, harmonikusabb tér.

A fő bútordarabok mindkét esetben maradtak – csupán a textilek és kiegészítők változtak meg.
 
 
 
[ 4484 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x