Praktikus, egészséges, finom
Címlap / Otthon / Praktikus, egészséges, finom

Praktikus, egészséges, finom

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-06

Ősszel évről-évre felmerül a kérdés: mit adjak a gyereknek tízóraira, uzsonnára, mit tud az óvodába, iskolába is magával vinni? Természetesen olyan megoldásokat keresünk, amit szívesen elfogyaszt, nem cseréli el másokkal, egyszerűen fogyasztható, és nem utolsó sorban az egészséges táplálkozás részeként illeszthetjük a mindennapokba. 

 

  
A különböző gyártók mindenféle megoldásokkal jelennek meg évről évre. Több-kevesebb sikerrel találhatunk a termékek között olyat, ami minden általunk támasztott igényt kielégít. A biotermékek drágák, mások olyan komponenseket tartalmazhatnak, ami nem feltétlenül tesz jót gyermekünk egészségének. Számtalan esetben ami igazán finomnak bizonyult, rengeteg hozzáadott cukrot tartalmaz, hiszen a gyerekeket az édesebb ízvilággal talán könnyebb elcsábítani.
 
A felelősség nagy, nemcsak a szülők, a táplálkozási szakemberek oldalán, hanem a gyártók részéről is, hiszen nem mindegy, hogy milyen mértékben érzik át a gyerekeknek szánt termékek receptúrájának összeállításakor, hogy mi az, ami valóban jó szívvel ajánlható, és az egészséges táplálkozás kritériumainak is megfelel.

A színtiszta gyümölcsből készülő SIÓ VitaTigris Gyümölcspüré mindezeket a szempontokat kiszolgálja. A körte és eper ízben készült termékek, a gyümölcsön kívül más összetevőt, így sem tartósítószert, sem mesterséges színezéket, sem hozzáadott cukrot nem tartalmaznak. Minden, ami bennük található a gyümölcsökben rejlő természetes alapanyag, amit a nyári hónapokban nyersen fogyaszthatunk.

VitaTigris Gyümölcspüré?
VitaTigris Gyümölcspüré a hamisítatlan gyümölcsvelőből készül, azaz a frissen érkező gyümölcsök legjavát kapjuk. A speciális tárolási, feldolgozási és csomagolás technológiáknak köszönhetően, semmiféle tartósítószert nem kell hozzáadni. Kellemes ízét a gyümölcsök saját aromájának és a bennük rejlő fruktóznak köszönheti.

A  Gyümölcspüré speciális go-pack csomagolásban van, melyet egy lecsavarható kupakkal zárnak le, és sem kanál, sem egyéb edény (pohár vagy tálka) nem szükséges a fogyasztásához, egyszerűen fogyasztható közvetlenül a tasakból.
Fontos szempont ez, hiszen a kis csomagokat magával tudja vinni a gyerek, és akár kézmosás nélkül is megeheti a tartalmát. Igen! Nem gyümölcsléről beszélünk, hanem a reszelt almához hasonló állagú jóval sűrűbb püréről.

Elhízás?
A VitaTigris Gyümölcspüré nem tartalmaz több fruktózt, cukrot, mint amennyit akkor eszünk meg, ha a benne lévő gyümölcsöket frissen fogyasztjuk.
Túlzott fogyasztás? Természetesen mint bármely terméket, a Gyümölcspürét is megfelelő étrendünk kialakításával illeszthetjük és adagolhatjuk tökéletesen a mindennapokba.


Ha valóban olyan terméket szeretnénk adni gyermekünknek, ami praktikus, egészséges és finom is, próbáljuk ki!

További információk itt >>

(X)

 
 
[ 3289 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x