Egy baba elveszítése
hirdetés
Címlap / Otthon / Egy baba elveszítése

Egy baba elveszítése

Forrás: Szules.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

A vetélésről az ember nem nagyon szokott hallani semmit, nem is tudunk róla semmit, csak a szomorúságát, a fájdalmát, a kellemetlenségeit. Soha nem jutott eszembe, hogy a vetélés lehet jó, lehet szépen is "csinálni". Hogy a szomorúság, a veszteség fájdalma is lehet gyönyörű. Talán édesapám halálakor lebegett körülöttem hasonló melegség. Olyan "jól tudott meghalni". 


Rendezvénynaptár
Kedves Ági!

Onnantól kezdve, hogy beszéltünk - amikor ez a vetélési folyamat az első szakaszában tartott -, valahogyan körülvett minket egy biztonság; a segítségeddel, azáltal, hogy nem kórházban történt, ami történt, megélhettünk valamit, ami itt alább olvasható:

A vetélésről az ember nem nagyon szokott hallani semmit, nem is tudunk róla semmit, csak a szomorúságát, a fájdalmát, a kellemetlenségeit.

Soha nem jutott eszembe, hogy a vetélés lehet jó, lehet szépen is "csinálni". Hogy a szomorúság, a veszteség fájdalma is lehet gyönyörű. Talán édesapám halálakor lebegett körülöttem hasonló melegség. Olyan "jól tudott meghalni".

Megtörtént velünk valami, ami nagyon hasonló felfokozott lelkiállapotot idézett elő, mint amikor gyermekünket szültük itthon. Nem tudom, létezik -e jobb, más szó a vetélésre. Talán nincs is baj a szóval, csak az értelmezésével.

Nem tudom, hogy mindenki megélhetné-e így, mindenesetre számunkra felemelő élmény volt. 48 óránk volt arra, hogy valóban benne élve, átélve, felfogjuk, elfogadjuk, hogy mi történik velünk. Éreztem ugyanazt a hatalmas ős erőt magamban, mint a szülésnél, a "pillanat" vissza nem térő jelentőségét, a közelséget. Az a szépség, melegség, szereretet, ami benne volt. Benne volt a babáért való küzdés, a társammal való összetartozás, a lelki fájdalom fizikai megélése, a gondolatébredések, vajon mit tehetek, tehetünk, fizikailag, lelkileg, szellemileg most vagy akár máskor. Az életről, a halálról, pontosan úgy, mint egy kis ember születésénél. Annak a lehetősége, hogy ez megélhető esemény azáltal, hogy itthon végigcsinálja az ember. Egyre erősebben érzem az igazságát annak a köztudomású ténynek, hogy élet és halál milyen közel áll egymáshoz.Tudjuk ezt, de valahogy mégsem veszünk róla tudomást.

Eszembe jutott, ha bementünk volna a kórházba, elaltatnak, pitty-putty elvégzik, felébredek és kezdhetem feldolgozni, megérteni, elfogadni, mi is történt velem, velünk. Nem beszélve az apáról, aki az egészből legfeljebb a kórház-szagot érzi. Kellene arról tudni, hogy otthon nem csak szülni jó, hanem a vetélést is fontos lenne természetes módon megélni.!

A szülés és a vetélés a nők kiváltsága. Ha az apák teljes egészében részt kapnak benne, akkor is egy átsugárzott élményen mennek keresztül. Mégis milyen sokat jelent számukra ez a "részesedés" ebből a misztériumból. És milyen fontos a kapcsolat szempontjából!

N.I., 2002.november

www.szules.hu 
 
[ 1319 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x