Szexis és gógyis játékok a szilveszteri házibulira
Címlap / Otthon / Szexis és gógyis játékok a szilveszteri házibulira

Szexis és gógyis játékok a szilveszteri házibulira

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-22

Összegyűjtöttünk néhány buli-ötletet, amivel nagyszerűen lehet szórakozni. Bátran kikapcsolhatjátok a TV-t, és edzhetitek a nevetőizmaitokat!  

Összegyűjtöttünk néhány buli-ötletet, amivel nagyszerűen lehet szórakozni. Bátran kikapcsolhatjátok a TV-t, és edzhetitek a nevetőizmaitokat!

Activity – tábla nélkül INGYEN!

Nagyon népszerű az Activity című játék, de ez az, amit anélkül is lehet játszani, hogy megvennétek. Ti magatok is kitalálhatjátok, hogy mit is kell elmutogatnia, körülírnia vagy lerajzolnia a másik csapat játékosának. Ehhez elegendő egy-két szótár, vagy lexikon, amiből akár a szorongatott fél választhat - persze a véletlenre bízva - az oldalszám és a szó, vagy szócikk számának megnevezésével. (például egy használaton kívüli lengyel szótár 57. oldalának 17. szava a lepényleső. Ezt a megadott sorrend szerint lehet mutogatni, rajzolni, vagy körülírni.) A Legyen ön is milliomos c. játékot is fel lehet váltani egy olyan könyvvel, amiben műveltségi kérdéseket és válaszokat találtok.Alibi

Ez egy amolyan gondolkozós játék. Ketten a társaságból kimennek, és megbeszélnek egy alibit előző estére. Ezalatt a többiek koholnak egy vádat ellenük. Miután ezzel végeztek, az egyikük visszajön. A többiek előadják a vádat, és kikérdezik az illetőt. Ha viszonylag kevesen vannak a társaságban, akkor mindenki kérdezhet egyet, de nagyobb csoport esetén ez már túl sok lenne, ilyenkor meg kell szabni egy mennyiségi határt. (kb. 15 kérdés optimális). Ezután bejön a másik vádlott, és őt is kikérdezik. Eközben számolni kell, hogy hány esetben nem egyezik a kettejük vallomása. Amennyiben ez több mint a feltett kérdések 1/3-a, a vádlottak bűnösök.


Székfoglaló


Ebben nagy szerepe van a zenének. Ha mondjuk 6-an játszotok, akkor 5 székre van szükség, vagyis mindig eggyel kevesebbre, mint ahányan játszotok. Az 5 szék körül kell táncolni a zenére. Amikor megszűnik a zene (nem vége van a számnak, hanem valaki hirtelen, váratlanul! leállítja), gyorsan keresni kell egy széket és ráülni. Fontos, hogy a "zenemegállító" egy másik személy legyen, tehát nem lehet valaki a táncolók közül.
Persze valaki hoppon marad, hiszen eggyel kevesebb ülőhely van. Aki állva marad, az kiesett. Ezután el kell venni egy széket, és megint indulhat a zene és a tánc. A zene megszűnésekor újból le kell csüccsenni és ekkor megint kiesik valaki. El kell venni egy széket és... addig megy mindez, míg csak két ember marad, akik közül az győz, aki le tud ülni az egyetlen megmaradt székre. A döntőben gyakran felmerül az a probléma, hogy mindkét játékos ül a széken. Ilyenkor meg kell vizsgálni, hogy ki foglal el nagyobb területet a székből a hátsó felével. A játék erotikus változata, ha a feladat úgy szól, hogy egy fiú ölébe kell üljön egy lány, ez persze akkor jó, ha nagyjából párban vagyunk.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 32857 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x