Született feleségek? Kokainnal pörgetik magukat a háziasszonyok...
hirdetés
Címlap / Otthon / Született feleségek? Kokainnal pörgetik magukat a háziasszonyok

Született feleségek? Kokainnal pörgetik magukat a háziasszonyok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-06

A stresszes életet élő amerikai középosztálybeli háziasszonyok számára már nem idegen a kokainhasználat, fedte fel egy új tanulmány. 


Rendezvénynaptár

A Queenslandi Bűnügyi és Törvénysértési Bizottság drogokról szóló jelentése szerint a kokain egyre inkább terjed a lakosság körében. A rendőrségi forrás megállapította, hogy a kokain többé nem a gazdagok kiváltsága, egyre többen nyúlnak ehhez a szerhez a középosztályba tartozók is.

"Többen használják, de a gazdagabbak gyakrabban juthatnak hozzá.” – idézte a Daily Telegraph a Sunday Mailnek nyilatkozó rendőrségi forrást. A hírszerzési igazgató, Chris Keen megerősítette, hogy a középosztály képviselői azért használják a kokaint, hogy felpörgesse őket a hétvégéken. „Sajnos már nem övezi olyan mély társadalmi megvetés a kábítószer-fogyasztást. A rekreációs drogok használata már meglehetősen elfogadott.” – mondta Keen. „A kokain többé nem a milliomosok és a rocksztárok kiváltsága.”

Richard Norman tanácsadó elmondta, nem meglepő, hogy a kokaint egyre inkább elfogadják a külvárosokban. „A stresszbe belefáradt középosztálybeli háziasszonyok azért szednek kokaint, hogy jobban teljesítsenek a munkahelyükön, gondot tudjanak viselni a családra és a háztartásra, és ezek után maradjon erejük a bulizásra is.” – mondta. "Bár a kokain drága, de azok a családok, ahol két kereső is van, megengedhetik maguknak.” – tette hozzá.

Medipress
 
 
[ 2711 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x