Gyerekmodelleket keresnek!
hirdetés
Címlap / Otthon / Gyerekmodelleket keresnek!

Gyerekmodelleket keresnek!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-08

A Gyerekláb.hu szerkesztősége vidám és egészséges gyerekmodellek jelentkezését várja a Joyssy tavaszi cipőkollekciójának bemutatásához. Olyan 4-10 éves gyerekek fotóit várják, akik szívesen szerepelnének fotózásokon, újságokban, katalógusokban és bemutatókon. 


Rendezvénynaptár
A 6-10 éves gyermekek több mint 60%-nak lábdeformitása van – ezzel és ehhez hasonló sokkoló mondatokkal kívánja felhívni a figyelmet több mozgásszervi népbetegségre a Gyerekláb.hu, amely kifejezetten a gyermeki lábak egészséges fejlődéséért küzd. A website azokhoz az édesanyákhoz és édesapákhoz kíván szólni, akik még nem tájékozódtak arról, hogy a városi életmód a rengeteg előny mellett milyen veszélyeket rejt gyermekeik mozgásszervi fejlődésére nézve. A lebetonozott környezetben nincs lehetőség olyan mozgásformákra, melyek teljeskörűen megmozgatnák a talp izomzatát és a láb mélyizmait, ami a mozgásszegény életmóddal, az esetleges túlsúllyal és egy nem megfelelő gyerekcipővel kombinálva lábdeformitást, helytelen testtartást, mozgásszervi panaszokat eredményez.


Kutatások szerint egyértelmű összefüggés mutatható ki a gyerekkori lúdtalp és a túlsúlyosság között, miközben a talpbetétek többsége többé-kevésbé haszontalan. Jelenleg a 12 évesek 33 %-nak hibás a testtartása és az iskolakezdők 40-60 %-nál tartásgyengeség figyelhető meg a csont-, ínszalag- és izomrendszerben. Az elégtelen és zavart mozgásélmények pedig tanulási nehézségekhez vezethetnek. Kis odafigyeléssel és törődéssel mindez megelőzhető lenne!

A Gyerekláb.hu gyakorlati tanácsokat biztosít a szülőknek, legyen szó gyerek és felnőtt lábtornáról, az ingyenes talpvizsgálat eredményeinek elemzéséről, az egyes mozgásszervi népbetegségekről, illetve megelőzésükről. A honlapon a jó cipő kiválasztásához is találnak útmutatót az egészségtudatos szülők.


A Gyerekláb.hu támogatója a Joyssy gyerekcipő, amelynek tavaszi kollekciójához vidám és egészséges gyerekmodellek jelentkezését várja a honlap. Olyan 4-10 éves gyerekek fotóit kell beküldeni, akik szívesen szerepelnének fotózásokon, újságokban, katalógusokban és bemutatókon. A jelentkezési határidő 2010. március 31.

www.gyereklab.hu 
 
[ 5703 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x