HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18
Címlap / Otthon / Kullancshadjárat - de hol?

Kullancshadjárat - de hol?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18

Kullancstérkép indul az interneten, közösségi összefogásban: a készítők a térkép kidolgozásához a természetjárókat és a természetközelben élőket, dolgozókat hívják segítségül. Arra kérik azokat, akik kullancsot találnak magukban, hogy a térképen jelöljék be, Magyarország melyik részén botlottak a vérszívóba. A készítők szerint így néhány hét alatt hazánk egyik leginformatívabb kullancstérképe jöhet létre - ami mindig friss adatokat tartalmaz. 

 

Rendezvénynaptár
A www.kullancsterkep.hu oldalt felkeresve néhány kattintással bejelölhető az a környék, ahol a kirándulás vagy munka során kullanccsal találkoztunk. Ez a néhány kattintás azonban nagy segítség azoknak, akik szabadidejüket erdőkben, mezőkön töltenék el, vagy munkájuk miatt indulnak a természetbe – hiszen a térképet megnyitva látható lesz, hogy az adott területen a kullancsok miatt milyen óvintézkedésre lesz szükség.

„A kullancstérkép jelentősége egyrészt, hogy csökkenti az indokolatlan félelmet, hiszen látható, merre van szükség odafigyelésre. Másrészt, felhívja a közömbös emberek figyelmét is a védekezésre. A kullancsokkal kapcsolatban számos mítosz, pontatlan információ él a köztudatban, ezért örülök neki, hogy a kullancstérkép mellett pontos ismeretekkel is szolgálhatunk és így számos mítosszal is leszámolhatunk a weboldalon.” – mondta el Kállay Péter, kullancsszakértő.


A térkép nem azzal a szándékkal jött létre, hogy bárkit is eltántorítson az erdőjárástól, kirándulástól. Ma már többféle természetes védekezési mód is ismert a kullancsokkal szemben, és természetes, bőrbarát készítmények is rendelkezésre állnak, amelyek hatékonyan riasztják el a vérszívókat. A térkép célja, hogy óvatosságra intsen, ahol szükséges, és a kirándulók könnyebben kerülhessék el a kullancsok okozta veszélyes betegségeket.

 
 
[ 2871 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x