HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-22
Címlap / Otthon / Pelenkából tüzelő - ez nem vicc! (Videóval)

Pelenkából tüzelő - ez nem vicc! (Videóval)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-22

Nap mint nap halljuk, mentsük meg a Földet. Környezetromboló életmódunk már tarthatatlan. Úgy gondolom bolygónk még több száz év múlva is itt lesz és forog, gyógyítja sebeit. Ellentétben velünk. Magunkat kell megvédeni a következő 50-100 évben. Hulladékhegyeket csökkenteni, édesvizeinket óvni és szemléletváltozást mindenhol. Minél hamarább elkezdeni. 

 

Hogyan küzd Japán az öregedő népesség problémájával? Nehezen, mint minden fejlett ország. Az utóbbi években hihetetlen népszerű lett a szigetországban a felnőtt pelenka használata. Ezeket  használat után hulladéklerakóba dobják vagy elégetik. Ezzel növelik a hulladékhegyeket és égetésével szennyezik a levegőt.  Nem lennének japánok, ha nem találtak volna ki megoldást erre a problémára.A megoldás:
Super hit SFD Recycle System

A gép foszlányokra szedi szét, szárítja, és sterilizálja a használt eldobható pelenkákat, majd átalakítja baktérium-mentes pellet tüzelőanyagra. Biomassza kazánokba és tűzhelyekbe. (5000 kcal hő-kilogrammonként)

A gép már kapható Japánban. Ezt az ötletet már használják kórházakban, de otthoni használatra is (a rendszer egy kisebb modellel).http://www.szelektiv.hu

Kép:
piqs.de: Markus Rießbeck - Babyparty

 
 
[ 2506 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x