Ismered az allergiát? Rajzolj róla és nyerj!
hirdetés
Címlap / Otthon / Ismered az allergiát? Rajzolj róla és nyerj!

Ismered az allergiát? Rajzolj róla és nyerj!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-19

Az Allergiamentes Életért Alapítvány rajzpályázatot hirdet óvodásoknak és általános iskolásoknak, azzal a céllal, hogy ilyen módon is felhívja a figyelmet az egyre elterjedtebb betegség szakszerű és hatékony kezelésére. 


Rendezvénynaptár
Az Allergiamentes Életért Alapítvány rajzpályázatot hirdet óvodásoknak és általános iskolásoknak, azzal a céllal, hogy ilyen módon is felhívja a figyelmet az egyre elterjedtebb betegség szakszerű és hatékony kezelésére. Az Alapítvány szakmai hátterét a Budai Allergiaközpont biztosítja.

Minden olyan 3-15 éves korú gyermek pályázhat, aki készít egy rajzot allergia témában, akár a tünetekről, akár az általa ismert allergénekről, illetve arról, szerinte hogyan lehetne megszüntetni a kellemetlen orrfolyást, tüsszögést, köhögést és a betegség jellemzőit.

Két témakörben lehet pályázni:

- Allergia erdőn, mezőn
- Allergia a lakásban


Az elbírálás 3 korcsoportban történik: külön díjazzák a 3-5 éves, a 6-11 éves és a 12-15 éves gyerekek rajzait. A zsűri minden korcsoportból 4 díjazottat választ, akiknek rajzaiból egy egész éves falinaptár készül. Mind a nyertesek, mind az őket delegáló intézmény (iskola, óvoda) 5-5 db naptárat kapnak.

Pitypang

A pályázat időtartama: 2010. szeptember 20.- október 31.


Fontos tudnivalók:
A rajzokat A4-es méretben kell elkészíteni, színes- és grafit ceruza, vízfesték vagy zsírkréta szabadon választható felhasználásával. A rajzok hátuljára kérjük felírni a készítőjének adatait, illetve mellékelni egy igazolványképet, amely megjelenhet a rajz mellett a naptárban.
A rajzok az alábbi postacímre juttathatók el (a nyomdai felhasználás miatt nem összehajtva):
1015 Budapest, Ostrom u. 16.
Tel.: 06/20/ 467 3861

Mindazon intézményekbe, amelyek jelentkeznek az Allergiamentes Életért Alapítvány címén vagy telefonszámán, az Alapítvány munkatársa személyesen megy el az elkészült rajzokért.

További információ >>>


Kép: piqs.de  Renate65: Zeitwandel 
 
[ 1992 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x