Hogyan moss fogat?
hirdetés
Címlap / Otthon / Hogyan moss fogat?

Hogyan moss fogat?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-16

A jó fogmosás 2 percig tart, rövidebb ido alatt a gondos tisztítás nem végezheto el. És még egy tanács: bár kissé furcsán hangzik, javaslom, hogy nyelvedet is tisztítsd meg a fogkefével. Ezáltal megakadályozhatod a nyelveden található baktériumok elszaporodását.  


Rendezvénynaptár
Hogyan moss fogat?

Fogmosáskor a fogkefét nem vízszintes irányba, hanem körkörösen mozgasd. Nincs pontos szabály a tekintetben, hogy milyen sorrendben kell megtisztítanod az egyes fogfelszíneket, ezért legjobb, ha magadnak kidolgozol egy rendszert, és minden alkalommal aszerint jársz el.

A jó fogmosás 2 percig tart, rövidebb idő alatt a gondos tisztítás nem végezhető el.

És még egy tanács: bár kissé furcsán hangzik, javaslom, hogy nyelvedet is tisztítsd meg a fogkefével. Ezáltal megakadályozhatod a nyelveden található baktériumok elszaporodását.

Fogápolási tippek

- Babszemnyi fogkrémet tegyél a fogkefére. A fogakat ne vízszintes, hanem körkörös mozdulatokkal tisztítsd meg!

- Az alapos öblítés helyett megfelelőbb a hab óvatos öblítése, mert így a fogkrémben található terápiás hatóanyagok a fogaid környezetében maradnak, és hosszabb időn keresztül képesek hatásukat kifejteni.

- A szájvíz használata a tökéletes szájhigiéné alapvető része, mert alkalmas a fogkefe számára nehezen elérhető helyek megtisztítására.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 3353 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x