Budapesti otthonok - a pazar miliő
hirdetés
Címlap / Otthon / Budapesti otthonok - a pazar miliő

Budapesti otthonok - a pazar miliő

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-26

Ötvenkilenc különleges otthonba invitáljuk az olvasót, a vendéglátók művészeti, társadalmi életünk kiválóságai. Ebből az ötvenkilenc egyedi és megkapó környezetből érdekes körképet kapunk az utóbbi évek magyar lakáskultúrájáról. 


Rendezvénynaptár
Budapesti otthonokCsecsődi Mária: Budapesti otthonok
Pár éve még nem hittem volna, hogy ennyire tudok örülni egy budapesti lakberendezési kötetnek. Hiába, hagyományőrző értékrendem évről évre jobban kiütközik rajtam és egyszerűen tetszik, ahogy egy friss-ropogós kötetbe gyűjtik azt, amit egyszerre, imádok, csodálok és kicsit városi polgárhoz méltó módon mindig utálok is. A budapesti csendet, hangulatot, színeket, az épületeket és leginkább azt, ami benne van, a bútorokat. Azt ami, a legjobban feltárja kik és miként élnek itt. Apai ágon pesti polgári családból való vagyok. Ezek a bútrok a nagyszülőkön keresztül végigkísérték életem. Ki hinné, hogy lassan muzeális lesz, amibe belenőttem. Kötelező olvasmány minden Pestinek, a külföldi ismerősöknek pedig kötelező ajándék, lássák: erről maradtak le!

Budapest Te csodás, te megismételhetetlen...

A borítóról: A kötet szerzője neves tervező, lakberendező, aki különös érzékkel képes klasszikus, mégis mai enteriőröket alkotva otthonos miliőt teremteni. Munkája nyomán az új építésű házakat is áthatja az időtlenség, kreativitása, szakmaszeretete egyszerű,
elegáns belső terekben ölt testet.

Most arra vállalkozott, hogy bemutassa az elmúlt húsz év hazai lakáskultúrájának legjavát.
Ötvenkilenc különleges otthonba invitálja olvasóit, vendéglátói  művészeti, társadalmi életünk kiválóságai. Ebből az ötvenkilenc egyedi és megkapó környezetből érdekes körképet kapunk
az utóbbi évek magyar lakáskultúrájáról. A klasszikus polgári értékekre támaszkodó berendezésektől az egyéni hangú eklektikus miliőkig, a tradicionális megoldásoktól a legmodernebb formai újításokig, a luxustól az átható rendig, a visszafogottságtól a szertelen áradásig a spektrum változatos, és a kirajzolódó kép egy sajátos, vonzóan kreatív és csak ránk jellemző világot rajzol elénk. (Osskó Judit)

Lássuk, mit tanulhatunk tőle?!

Kiadta: www.alexandra.hu


 
 
[ 5340 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x