Körbe, Körbe, ÖkoKörbe
Címlap / Otthon / Körbe, Körbe, ÖkoKörbe

Körbe, Körbe, ÖkoKörbe

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

Fele annyi hulladék, 12 százalékkal alacsonyabb energiaszámla, ötödével csökkenő vízfogyasztás - mindez nem önsanyargatással, hanem játékosan és jókedvűen. A Tudatos Vásárlók Egyesületének ÖkoKöreiben megtudhatod, hogyan lehetséges mindez. A Humusz Házban tartott előadáson te is elcsíphetsz apró ötleteket, trükköket, sőt, megtudhatod, hogyan csatlakozhatsz a világ egyik legnagyobb közösségi részvételen alapuló környezetvédelmi akcióprogramjához! A Humusz az előadást élőben közvetíti a weben. 

 

Rendezvénynaptár
Az ÖkoKörök egy globális kezdeményezés része, mindmáig több mint húsz országban vezették be és fejlesztették tovább, milliónyi embert mozgatva meg és indítva el a változás útján. Lényege a kiscsoportos, nem utolsósorban másoktól való, személyes élményeken keresztüli tanulás. Egy-egy kör öt-tíz résztvevőből áll, akik két-három hónapig találkoznak rendszeresen, hogy hétről-hétre különböző környezettudatos fortélyokat tanuljanak meg, próbáljanak ki és gyakoroljanak be. A résztvevők minden találkozón megbeszélik és együtt eldöntik, hogy mik azok az akciók, lépések, amiket szeretnének és képesek saját otthonukban, környezetükben megvalósítani, s hogy erre milyen lehetőségeket látnak, ismernek. Ebben felkészített csoportvezetők, egy munkafüzet és egyéb segédanyagok is segítik őket.


További információ az ÖkoKörökről: http://tudatosvasarlo.hu/okokorok

Az ingyenes előadás időpontja: 2011. február 16. (szerda) 18.00 óra
Helyszíne: Humusz Ház, 1111 Budapest Saru u. 11.

Előadó:
Horváth Gergő, etnográfus, kommunikációs szakember, a TVE ÖkoKörök programjának koordinátora. Legfőbb érdeklődési területe a helyi fenntarthatóság és a szolidaritáson alapuló gazdaság.

Az előadásra minden érdeklődőt szeretettel vár a Humusz!

Kép: piqs.de: I. de Crasto - Baumkreis

 
 
[ 2181 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x