Visszatalálunk-e egymáshoz?
Címlap / Otthon / Visszatalálunk-e egymáshoz?

Visszatalálunk-e egymáshoz?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

Megdöbbentő adat: az átlagos magyar szülő naponta hét percet beszélget gyermekével. Mi az oka a felnőttek általános tekintélyvesztésének a gyerekek szemében? Valóban a túlzásba vitt munka, a stressz és az időhiány alakítja ki ezt a tragikus helyzetet? Mi a titka a harmonikus, őszinte, viharálló szülő-gyermek kapcsolatnak, s mi lehet az oka annak, ha a tiétek nem így alakult? Hogyan oldhatjuk meg a szülő-gyermek kapcsolat elakadásait, problémáit, kríziseit? Február 27-én Nyitott Akadémia prof. dr. Bagdy Emőkével, Müller Péterrel, dr. Ranschburg Jenővel és dr. Vekerdy Tamással! 


Rendezvénynaptár
  • Megromlott a viszonyod gyermekeddel vagy szüleiddel? Esetleg alapvetően jó a kapcsolat, de bizonyos visszatérő problémák újra meg újra konfliktusokhoz vezetnek?
  • Gyermeked "nehéz korba" került, te pedig nem tudod kezelni a változásokat?
  • Szeretnéd tudni, miként változtathatsz a már berögzült játszmákon? Hogyan beszélj úgy, hogy érdekelje, hogyan hallgasd úgy, hogy elmesélje?
  • Gyermeked rossz útra tévedt: drogokhoz, alkoholhoz nyúlt, veszélyes társaságba keveredett?
  • Hogyan teremthető meg a harmonikus, szeretetteljes szülő-gyermek kapcsolat, ha a múltban komoly hibákat, bűnöket követtetek el egymás ellen, s tele vagytok dühvel és sérülésekkel?

Tudtad, hogy az átlagos magyar szülő naponta hét percet beszélget a gyermekével? Tudod, mire elég ez? "Mi volt az iskolában? Semmi. Éhes vagy? Nem." Vajon milyen mélységű, minőségű egy ilyen kapcsolat szülő és gyermeke között? Valóban csak a rengeteg munka, a stressz és az időhiány lenne az oka ennek a tragikus statisztikai adatnak?Vajon, mi az oka a felnőttek általánosan tapasztalható tekintélyvesztésének a gyerekek, kamaszok körében?
Gondolkoztál már azon, hogy vajon hogyan lát téged a gyermeked? Hiteles, szerethető mintát képviselsz-e a számára? Hogyan látja a párkapcsolatodat, munkádat, értékrendedet - milyen hatással lesz későbbi életére, kapcsolataira a Te példád?

Szülőként tudod-e, hogy a gyermekedet éppen mi foglalkoztatja, mitől fél, mire vágyik, mi okoz neki nehézséget? Ismered-e ennyire? Biztosan észrevennéd, ha valami baj lenne vele? Meg tudod-e különböztetni a természetes, adott életkorra jellemző normatív kríziseket a súlyos, beavatkozást igénylő problémáktól? Gondoltad volna, hogy erre a kérdésre szinte minden szülő reflexből rávágja, hogy természetesen - miközben a tapasztalatok szerint csupán töredékük figyel fel valóban az első vészjósló jelekre?

Mi a titka a harmonikus, őszinte, viharálló szülő-gyermek kapcsolatnak, s mi lehet az oka annak, ha a tiétek nem így alakult? Hogyan és meddig lehet kijavítani egy eldurvult, rosszul kezelt helyzetet? Mi lehet a magyarázata annak, ha szeretetben, harmóniában neveltétek fel, mégis komoly, szinte érthetetlen problémák merülnek fel vele?

dr. Bagdy Emőke, Müller Péter

Most kivételes alkalom kínálkozik, hogy hozzáértő segítséggel oldhasd meg ezeket a problémákat! Február 27-én a téma legnevesebb magyar szakértőitől kaphatsz útmutatást, tanácsokat az egész napos Nyitott Akadémián!

Az előadások szünetében ingyenes frissítő yumeiho masszázs; lazító, feltöltő meditáció; a Nyitott Akadémia standján pedig hatalmas, nívós könyvválaszték, kedvezményes áron!

Nyitott Akadémia...a lélek dolgai
2011. február 27. vasárnap 9:30 - 18:00
Uránia Nemzeti Filmszínház


Jelentkezés és további információ: 06-1-201-4488, info@nyitottakademia.hu
www.nyitottakademia.hu

Kép: piqs.de: Josef Haberfehlner - Mutter und Sohn
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4297 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x