Cuki handmade babák nemcsak gyerekeknek!
Címlap / Otthon / Cuki handmade babák nemcsak gyerekeknek!

Cuki handmade babák nemcsak gyerekeknek!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-29

Eszméletlenül kreatív, csodaszép babák, amik a minimál stílusba is tökéletesen beilleszkednek, így a babák akár lakásod gyöngyszemeivé is válhatnak. Összegyűjtöttük a legtutibbakat! 

 

A tíz éves énem lelkén átlag három Barbie/év haja és leszakadt feje szárad, úgy, ahogy talán a tiéden is. Őszinte leszek. Nem szerettem őket. Lehet, hogy egyszerűen csak azért, mert számomra fontosak a tradíciók, és szívesebben játszottam egy varott babával, de a Barbie vs. handmade mostohatestvéreik közötti harcban az én csatateremen egyértelműen az utóbbi  kis csapat győzedelmeskedne, méghozzá óriási fölénnyel.
 

Hogy miért? Addig, amíg egy Barbie-t nem használhatsz dekorelemként a lakásban, egy Etelka babát vagy Hello Indigóék valamelyik kis lurkóját simán beillesztheted az IKEA-s polcra. Ha pedig gyerek is van a családban, garantáltan oda meg vissza lesz érte, úgy, mint annak idején én a szomszéd matrjoska babáiért.
 

Nemcsak dizájnelemnek, de ajándéknak is tökéletesek, tekintve, hogy utánozhatatlan bájuknak köszönhetően a felnőttek és gyerekek arcára is egyaránt mosolyt csalnak.
 
 
Ugye milyen elragadóak? Szerezz be te is egyet magadnak, mert retróból sosem elég!

Képek:
Etelka
Hello Indigo

 

 
 
[ 2502 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x