Kint élő kedvenceink otthona
hirdetés
Címlap / Otthon / Kint élő kedvenceink otthona

Kint élő kedvenceink otthona

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

Mivel még van egy pár eső mentes szép őszi napunk lásssunk neki építeni egy kutyaházat, vagy cica házat a kedvenceknek. 


Rendezvénynaptár
Mindjárt itt a hideg bár még nem érezzük igazán a hatását. Kinnt élő kedvenceink bizony fáznak, hiszen a téli bunda ebben az időjárásban még nem nőtt ki, az eső, szél, hó elől ők is szívesebben bújnak tető alá, széltől védett helyre. Mivel még van egy pár eső mentes, szép őszi napunk lásssunk neki építeni egy kutyaházat, vagy cica házat a kedvenceknek. Ez lehet egészen egyedi, palacserepes fából készült oldalú, esetleg hordozható műanyag. Lehet hagyományos téglából, alapozással készített erős, de lapos tetős, lehet ívelt bejárattal, kerekkel, négyszögletessel. Ívelt tetővel, mely leér a földig, háromszög tetővel, amely adja a formát is a háznak. Lehet henger alakú köralakú bejárattal és még sorolhatnánk.

A lényeg minden szempont szerint, hogy jól szigetelt, fagyálló anyagból készüljön, megfelelő vízállósága legyen. Jól bírja az időjárás viszontagságait. Ne ázzon be. A bejárat könnyen mozduljon, hogy a kedvenc cica vagy kutya könnyen tudjon ki-be közlekedni rajta.

Ami még a mi oldalunkról fontos, hogy könnyen ki tudjuk takarítani kedvencünk lakhelyét. Ezért a bejáratot úgy tervezzük, hogy mi is beférjünk, vagy pedig leemelhető tetőszerkezetet kell készíteni, mely azért jól zár. Persze, mindehhez szükség van megfelelő szerszámokra. De aki nem szeret barkácsolni készen is vásárolhat lakóhelyet a család kint élő kedvenceinek.

Néhány tipp az elinduláshoz:
K. Julia iparos
Kutyafüggöny
Kutya Lap
Házikedvenc
OMGK
Macska Lap 
 
[ 1525 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x