Mi hiányzik még a kerti partihoz? Aukciós körkép
Címlap / Otthon / Mi hiányzik még a kerti partihoz? Aukciós körkép

Mi hiányzik még a kerti partihoz? Aukciós körkép

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

A kerti bulik a legolcsóbb és legegyszerűbb alternatívát jelentik a pihenésre és kikapcsolódásra. Szétnéztünk az aukciós házban, manapság mi a menő a kertben, és mivel dobhatjuk fel a hangulatot, a közös főzőcskézésen és iszogatáson túl, persze. 

 

Hintaágyak, fotelek és társaik
A kerti ülőalkalmatosságok kiválogatásánál vehetjük lazára a figurát, nem szükséges, hogy a garnitúra kizárólag összeillő bútordarabokból álljon, vegyíthetjük a stílusokat és az egyes darabokat egyaránt. Nyugodtan választhatunk például egy ilyen különleges darabot a már meglévők mellé:


Többfunkciós grill sótégla
Ökotudatos házigazdáknak remek választás néhány darab sótégla, amin állítólag még grillezni is lehet, sőt, sózni sem kell. Ha pedig megsült a hús, csak letakarítjuk, mécsest állítunk mögé és megoldottuk az esti világítást is.Kerti dekor

A kertitörpékkel csak óvatosan! Már egyetlen darab a kertünkben is árulkodik arról, hogy nem vetjük meg a giccset és ízlésünk finoman szólva sem a sznobok színvonalán lebeg. Ha viszont erre teszünk magasról, érdemes beszereznünk például egy ilyen pipázó sünt, akár párban. Pszichedelikus élményekre nyitott vendégeinknek feledhetetlen perceket szerezhetünk vele az est fénypontjaként. 
 
[ 2735 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x