Szoptass szabadon - szombaton akciónap!
Címlap / Otthon / Szoptass szabadon - szombaton akciónap!

Szoptass szabadon - szombaton akciónap!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-12

A szoptatás fontosságára hívják fel a figyelmet szombaton azok az anyák, akik nyilvánosan szoptatják majd gyermeküket a Zacc Kávézóban Budapesten. 

 

A kampány lényege, hogy egy helyen, egy időben minél több anya szoptasson egyszerre világszerte - közölte Kalmár Alexandra, a kampány szervezője az MTI-vel.
A szoptatás babára és mamára nézve egyaránt jótékony hatásáról már rengeteg információ elérhető, így jónéhányan választják a babájuk táplálásának ezt az egészségesebbik módját. Problémát okoz viszont nagyon gyakran a megfelelő helyszín hiánya, vagy amikor éppen két helyszín között éhezik meg a pici.


A szervezők támogatni és bátorítani akarják azokat a szoptató mamákat, akik szívesen gondoskodnának ily módon kisbabájukról útközben, de félnek attól, hogy kiküldik őket egy kávézóból, vagy tartanak a rosszalló tekintetektől. A rendezvény 11 órakor kezdődik, a gyülekező 10.40-től lesz. 

A Szoptass szabadon elnevezésű akciót a kanadai kezdeményezéshez, a Global Breastfeeding Challenge-hez csatlakozva rendezik. A múlt évben több mint 200 helyszín vett részt a kezdeményezésben.

MTI

Kép: FreeDigitalPhotos.net

 
 
[ 2478 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x