Alapítványi támogatással úszhatnak a gyerekek
Címlap / Otthon / Alapítványi támogatással úszhatnak a gyerekek

Alapítványi támogatással úszhatnak a gyerekek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-26

Az úszás azon kevés sportok egyike, amely kifejezetten előnyös asztmás gyerekeknek is. Novembertől 25 asztmás gyerek vehet kedvezményesen részt úszás tanfolyamon. 


Rendezvénynaptár
Az Allergiamentes Életért Alapítvány és a Nyéki Imre Uszoda együttműködésének köszönhetően novembertől 25 asztmás gyermek kedvezményesen vehet részt úszás tanfolyamon.

- Örömmel támogatunk minden programot, amely a gyermekek sportolási lehetőségeit segíti, így természetes volt, hogy minden eszközzel hozzájárulunk a terv megvalósulásához – mondta el dr. Csikány József, a Nyéki Imre Uszoda igazgatója.

Dr. Várhegyi Csaba, a Budai Allergiaközpont gyermektüdőgyógyászának tapasztalatai alapján az asztmás gyermekek gyakran felmentésre kényszerülnek a testnevelés óra alól, mivel az intenzív fizikai mozgás egyeseknél könnyen rohamot provokálhat. Megfelelő kezelés mellett azonban nem kell lemondaniuk a testmozgásról, az úszás kifejezetten előnyös sport az asztmás gyermekek számára.Finfera Maximilián
, az alapítvány marketing vezetője elmondta, régi vágyuk teljesült az asztma-úszás program megvalósulásával. – A program ötletgazdája az alapítvány kuratóriumi tagja, Cseh László háromszoros olimpiai úszóbajnok, aki szintén asztmás panaszok mellett ért el fantasztikus eredményeket ebben a sportágban. Bízunk benne, hogy segítségünkkel még több gyermek számára válik elérhetővé a rendszeres sportolás, az úszás. A tanfolyam ára jelenleg havi 8 ezer forint körüli kiadást jelent a családok számára, ezt támogatja az alapítvány gyermekenként 4 ezer forintos összeggel. A támogatást a szülők az úszóbérlet megvásárlása után igényelhetik az alapítvány elérhetőségén.

Ismerje fel idejében!
Felmérések szerint hazánkban minden tizedik gyermek asztmás. A jellegzetes asztmás tünetek gyakran óvodás, iskoláskorban jelennek meg. Programunk részeként kiemelt figyelmet fordítunk a megelőzés, korai felismerés fontosságára is. Ennek jegyében ingyenes szűrővizsgálatokkal várunk mindenkit a Nyéki Imre Uszodában, az uszodai versenyek idején.

A támogatással és az ingyenes szűrésekkel kapcsolatban bővebb információ: www.allergiamenteseletert.hu

Kép: chrisroll / FreeDigitalPhotos.net
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3278 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x