Szerelmes madarak: rajzpályázat gyerekeknek
Címlap / Otthon / Szerelmes madarak: rajzpályázat gyerekeknek

Szerelmes madarak: rajzpályázat gyerekeknek

Forrás: mme.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-03

Mennyire szeretik egymást a madarak? Gyerekrajzpályázatot hirdet Szerelmes madarak címmel a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) a Valentin-naphoz kapcsolódva. 

 

A civil szervezet óvodás, alsó és felső tagozatos kategóriában várja a kézzel készült pályamunkákat április 13-ig. A rajzoknak azt kell megmutatniuk, hogy mennyire "szeretik egymást a madarak", hogyan építenek fészket vagy énekelnek egymásnak - közölte az egyesület hétfőn az MTI-vel.


A rajzokat ceruzával, tollal, zsírkrétával, vízfestékkel és filctollal is el lehet készíteni A4-es méretben. Minden pályázótól egy munkát várnak, a műveket A4-es borítékban kérik elküldeni a MME címére - 1121 Budapest, Költő u. 21. -, a borítékon szerepeljen a "Szerelmes madarak" mottó.

A rajz hátoldalára a pályázók írják fel nevüket, életkorukat, a szülő nevét, telefonszámát, lakcímüket és e-mail címüket. Az óvodák és iskolák a gyerekek által készített rajzokat együttesen is elküldhetik, de a rajzokon ebben az esetben is szerepeljen az alkotó neve, kora és a szülő elérhetősége.


Az MME minden kategóriában a három legszebb, legötletesebb pályamunkát díjazza. Az eredményeket április 26-án hirdetik ki.

Képek:
piqs.de: macwalle - Frühling in der Elbmarsch
TeddyBear[Picnic] / FreeDigitalPhotos.net

 
 
[ 4389 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x