2012 színe: a mandarin tangó
Címlap / Otthon / 2012 színe: a mandarin tangó

2012 színe: a mandarin tangó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A Pantone Color Institute által az idei év színeként meghatározott árnyalat "egy nagy mélységekkel rendelkező, kifinomult, de egyben drámai és csábító vöröses narancssárga szín, a Mandarin Tangó (Tangerine Tango), mely a naplemente sugárzó árnyalataira emlékezteti az embert. Meleget, energiát árasztó, élénk, csábító árnyalat. 

Az Aura Somában ez a szín a 26-os narancs/narancs üveghez áll a legközelebb, mely többek közt egyrészt az öröm témájához, másrészt az érzelmi sokk és trauma témájához is kapcsolódik.
A narancs dinamikus szín a benne lévő vörös miatt van benne erotika és szenvedély is. A társas kapcsolatok, a nevetés, a mozgás, a tánc, az öröm, az odaadás, a pénz, a szex, a hatalom, az irányítás, a kreativitás színe is egyben.


Talán ezekben az időkben, amikor úgy érezhetjük, a megszokott világ körülöttünk darabokra hullik, vagy az események, körülmények, állapotok domináns hatalmától félelem vesz minket körül, és ezek mind sokkolóan hatnak ránk, épp erre a színre lehet szükségünk.


Aktivizáló hatásával továbblépésre késztethet minket, méregtelenítésre életünk minden szintjén, melyhez el kell engednünk bizonyos helyzeteket vagy akár függőségeinket, melyek már nem szolgálják javunkat, bár még ragaszkodunk hozzájuk valamiért. Ezeknek a helyzeteknek a felismerésére szólíthat fel ez a szín, mely ugyanakkor melegséggel, vidámsággal tölt fel minket. Azzal az igénnyel, hogy keressük magunkban azokat a dolgokat, melyek örömre adnak okot, illetve legyünk nyitottak olyan helyzetekre, melyek örömmel töltenek fel minket.


Optikai hatása a térben szűkítő. Élénkítő hatása miatt mozgásra, aktivitásra serkent, ezért inkább a kiegészítők színében jelenjen meg. Nappaliban, tárgyaló termekben a kapcsolatok, kreativitás hangsúlyozása végett, a konyhában étvágygerjesztő hatása miatt alkalmazzuk ezt a színt.


Molnár Mária
lakberendező, Aura Soma konzulens – Holistic Home
Még több kép és felhasználási javaslat itt >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6436 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x