Elő az érzelmekkel! Magenta-Arany
hirdetés
Címlap / Otthon / Elő az érzelmekkel! Magenta-Arany

Elő az érzelmekkel! Magenta-Arany

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-11

Első ránézésre talán merésznek tűnhet ez a színösszeállítás, de fontos tudni, hogy az Aura Soma kombinációkban nincs "furcsa" vagy "nem összeillő", mert minden variációnak megvan a maga jelentése, jelentősége ránk nézve. Hogyan és mikor használd ezt a kombinációt az otthonodban? 


Rendezvénynaptár

Ha ennek az üvegnek a színeivel azonosulunk, az tükrözheti többek között például azt, hogy mélyen örülni tudunk az életünkben jelen lévő apró dolgoknak, apró részleteknek, vidámak, öröm- és élettelik vagyunk. Az ilyen ember bátor és nem fél felvállalni magát a világ előtt.


Felhívhatja a figyelmünket azonban arra a lehetőségre is, hogy a szeretettel kapcsolatban lehetnek múltbeli vagy mélyen eltemetett érzéseink, félelmeink, ezért kételkedhetünk abban, hogy szeretetre méltók vagyunk-e.

Ezeknek a színeknek a használatával a belső hangunkra hallgatva, vagy a tapasztalatainkon alapuló bölcsességre támaszkodva összeköttetésbe kerülhetünk azzal, ami a magasabb rendű céljainkat megmutatja. A magenta/arany kombináció segít összpontosítani, hogy megtaláljuk az élet értelmét, használatával megmutatkoznak és felerősödnek a bennünk rejlő erőforrások, képességeink, tehetségeink, melyeket hoztunk magunkkal erre az életre.  Ha akadályokba ütközünk a magunkra találás során, akkor a magenta segít feltárni a mélyben lappangó gátjainkat, blokkjainkat, az arany pedig rendkívül jól alkalmazható a múltbeli érzelmi sérülések enyhítésére.


A környezetünkben e színek erősebb árnyalatait a bátrabbak a nappaliban, az étkezőben, előtérben vagy akár a hálóban nagyobb felületeken is alkalmazhatják: a kanapé vagy a fotel kárpitján, ágyneműkön, terítőkön, a szőnyegen, festéssel vagy tapétával a falakon.

A kevésbé bátrak kisebb kiegészítőkön, vázákon, párnákon, egy-egy falfelületen jelenítsék meg ezeket a színeket. Ha nagyobb felületen szeretnék élvezni hatásukat, akkor tegyék azt egy kicsit szelídebb, kevésbé harsány változatot használva. Bármelyik lehetőséget választjuk, ezekkel az árnyalatokkal mindenképpen életteli, vidám hangulatot varázsolhatunk otthonunkba. 


 
 
Molnár Mária
lakberendező, Aura Soma konzulens 
 
[ 3787 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x