Gyerkőcnek: kincses doboz saját kezűleg
hirdetés
Címlap / Otthon / Gyerkőcnek: kincses doboz saját kezűleg

Gyerkőcnek: kincses doboz saját kezűleg

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-01

Eperszezon van - a gyümölcsöt több helyen műanyag dobozban árulják. A kiürült doboz általában - nálunk is -, a kukában landol. Hulladékképzésben sajnos nagyon jók vagyunk - többnyire az eszünkbe sem jut, hogy "hasznos szemmel" nézzünk ezekre a "szükséges rossz" PVC holmikra, pedig szinte mindegyikből kihozható valami (jó). Az epres dobozkából például ilyen vidám, színes tároló - kincses doboz - a gyerek apróságainak. A közelgő gyereknapra még pont elkészül! 


Rendezvénynaptár
Mire lesz szükséged?
  • műanyag doboz,
  • akrilfesték,
  • alkoholos filctoll.

Miből lesz a cserebogár, avagy a kincses doboz?

A művelet gyakorlatilag pofonegyszerű: filctollal és színes akrilfestékkel rajzolj, fess elnagyolt motívumokat a doboz belső felére. Minél színesebb, annál érdekesebb a végeredmény, ha nincs különösebb rajztehetséged, akkor is bátran belekezdhetsz, absztraktban mindenki jó. 


Haladók variálhatják a dolgot: virágokat, állatkákat, mindenféle egyszerűbb formát pingálhatnak a doboz belsejére. Ami fontos: az alkotást a filctollas minták felvitelével kezd, aztán jöhet a festék! Első rétegként világosabb színárnyalatokat használj, majd az átfedéseket egyre sötétebb árnyalatokkal alakítsd ki.

Ha ügyesen csinálod, ilyen színpompás, vidám dobozka lesz a gyermek jutalma:Ötlet, forrás >>

Mesterházy Mónika
www.eletszepitok.com 
 
[ 6192 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x