Új távlatok a szeretetben: a 110-es üveg
hirdetés
Címlap / Otthon / Új távlatok a szeretetben: a 110-es üveg

Új távlatok a szeretetben: a 110-es üveg

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-11

Az Aura-Soma világában mindig nagy öröm, ünnepnap, amikor új színkombináció jön létre. Ez egy valódi születés, amire ugyanúgy várunk, mint amikor egy új kis lélek érkezik hozzánk. A legújabb, 111. üveg, a 110-es számú Rózsaszín/Mélymagenta május végén született meg. Mire hívhatja fel a figyelmünket, miért éppen ez a két szín, ami üzen az elkövetkezendő időszakra nekünk? 


Rendezvénynaptár
A rózsaszín és a magenta rengeteg szeretettel kapcsolatos témát mutathat színválasztásainkban. A nőiség, lágyság, a feltétlen elfogadás, anyai, és a fentről áradó, isteni szeretet minőségei, a törődés, gondoskodás energiái kapcsolódnak hozzá.


A rózsaszín, ahogy az Aura-Somában mondjuk, a vörös fénnyel teli változata. Ez azt jelenti, hogy nagyon intenzív figyelmet irányítunk mindarra, amit a vörös szimbolizál. Az energia, az erő, a bátorság, a biztonság, a gyökereink, a szeretet és a szenvedély, a szerelem és a cselekvés kérdései mind erőteljesen a figyelem központjába kerülnek.

Ahol a mélymagenta szín megjelenik egy színkombinációban, mindig arra hívja fel a figyelmet, hogy a szeretet által minden helyzet gyógyítható. Ha szembe merünk nézni a mélységeinkkel, ahol lehetséges, hogy olyan dolgokat rejtettünk el, amiknek a létezéséről még tudni sem szeretnénk, és elfogadjuk, magunkhoz tudjuk ölelni ezen részeinket is, akkor megvalósulhat a teljes önelfogadás. Képesek leszünk magunkat szeretni. Menjünk még mélyebbre, hozzunk föl mindent, ami még ott rejlik, mert az azokkal való szembenézés, tudatosítás mind lehetőség arra, hogy új képességek bontakozhassanak ki bennünk. Megszelídítve, visszanyerve belső erőnket a magunkkal és a másokkal való törődés új minőségét érhetjük el.  Ha elfogadjuk ezeket a részeinket is, és el tudjuk engedni, amire már nincs szükségünk, megbékélünk, s így egy új szinten élhetjük a szeretetet. A viszonzatlan szerelem által ütött sebeket gyógyítva, a múlt elengedésével képesek lehetünk megnyílni a szeretet erejével.

Ezzel a tudatossággal, belső egyensúllyal haladhatunk tovább az utunkon.
Azon az úton, ahol a kapcsolataink minőségére fokozottan odafigyelünk. Ha az önmagunkkal való kapcsolat a szereteten alapul, nem lehet ez másképpen a társunkkal, vagy bármely más emberrel kapcsolatban sem. Vállaljunk felelősséget gondolatainkért, önmagunkért, mert minden mindennel összefügg, mindannyian egyek vagyunk.

S ahogy mindig, most is használhatjuk a környezetünkben is tudatosan ezt a színpárosítást, ha úgy érezzük, szükségünk van a gyógyító hatásukra.


Molnár Mária
Aura-Soma konzulens, lakberendező
www.holistichome.hu

Képek forrása: pinterest.com 
 
[ 4559 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x