A Delfin üveg - Királykék és türkiz az otthonodban
hirdetés
Címlap / Otthon / A Delfin üveg - Királykék és türkiz az otthonodban

A Delfin üveg - Királykék és türkiz az otthonodban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-11

A felhőtlen ég és a végtelen tenger kékjét szemlélve szabadnak és határtalannak érezhetjük magunkat. Sokunknak a nyári nyaralások emlékképei, a homokos tengerpart, vagy akár a delfinek játékossága kapcsolódik a türkiz és a királykék párosához. Nem véletlen, hogy az Aura-Somában ezt az üveget Delfin üvegnek hívják. Vajon mit üzen ez az első látásra önfeledt és gondtalan hangulat azok számára, akik ehhez a színkombinációhoz vonzódnak? 


Rendezvénynaptár
A delfin a játékosságáról, spontaneitásáról és fantasztikus intelligenciájáról híres. Az ókorban a tengeri állatok királyának számított, Babilonban szent állat volt, a görögöknél pedig a tenger angyalának is nevezték. Napjainkban a békét, harmóniát, a gondoskodást, az ősi tudást, az univerzális szeretetet és az örömöt jelképezi. A gyógyításban is használatos ereje az isteni forrással való kapcsolat által az érzelmek gyógyulását hozza.

A királykék színhez az éjszakai égbolt bársonyos mélysége révén a misztikus dolgok, az álmok világa, az érzékeken túli érzékelés, az intuíció tartozik. Aki szereti ezt a színt, az általában fejlett érzékeléssel bír, megvan benne a mélyre látás képessége, jó megfigyelő. Képes a célra fókuszálni és egyszerre több dologra koncentrálni. Azonban jellemezheti túlzott távolságtartás, bezárkózás, szélsőséges esetben magány, akár depresszió is.
A türkiz fő mondanivalója, mivel a szívcsakra zöldjéből és a torokcsakra kékjéből jön létre, az érzelmek szívből való, őszinte kommunikálása. Aki vonzódik ehhez az árnyalathoz, az általában kreatív, játékos, újító, tettre kész, könnyed és ötletgazdag. Ugyanakkor lehet, hogy nehézségei vannak az érzelmek kifejezésében, hidegnek, szeretet nélkülinek tűnhet.


A két szín együtt olyan embert mutat, aki kreatív, inspirált állapotban, a belső hangot követve él. Lehet, hogy nagyon kedves ember, játékos, természetbarát és képes érzéseit kifejezni. Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy kihívásai lehetnek a hatalmi pozíciókban lévő emberekkel, például az apával szemben. Előfordulhat, hogy társaságban feszélyezve érzi magát, ezért hajlamos magányba vonulni.

A színválasztás jelezheti felénk, hogy az intuíciónkra hagyatkozva szabadítsuk fel kreativitásunkat. Ez az önkifejezésünk mellett, ami bármilyen alkotó tevékenységben megmutatkozhat, az életünk alakítására is vonatkozik. Amikor bízunk a belső vagy felsőbb útmutatásban, akkor elfogadóbbá válunk, megjelenik életünkben a béke, mert tudjuk, minden úgy van jól, ahogy éppen van. Nem aggódunk és próbálunk meg mindent irányítani, hanem átengedjük magunkat az áramlásnak, a spontán megnyilvánulásoknak. Így elengedve magunkat fellélegezhetünk.

Mindkét szín a spektrum hideg oldalán található, ezért ez a hűvösség jellemezheti az illetőt is, aki ezt az üveget választja. Ez távolságtartásban nyilvánulhat meg, vagy abban, hogy az illető szeret egyedül lenni, és egyáltalán nem zavarja, ha elszigetelődik a többi embertől. Akárcsak a delfin, aki ha úgy akarja, elkülönül, de mégis kontaktusban marad a társaival, a nagy távolságok ellenére is megérteti magát velük. Ez tükröződhet az alkotás magányában is, amikor inspirálva érezzük magunkat és az egyedüllétben létrehozunk valami magunkból, kifejezzük érzéseinket, majd azt a világ elé tárjuk.

Az üveg alkalmazásával fejleszthetjük önismeretünket, kreativitásunkat. Segít értelmeznünk a jelképeket, szimbólumokat, így könnyebben tudjuk értelmezni álmainkat. Biztonságérzetet adhat, és képességet, hogy akár nagyobb társaságban is magabiztosan nyilvánítsuk ki nézeteinket, mondanivalónkat, illetve hogy bátran ki tudjuk mondani érzéseinket. Szétoszlatja az elszigeteltség érzését. Hasznos lehet azok számára is, akik a médiában dolgoznak vagy tanítással foglalkoznak. Az olaj használatával kapcsolatba kerülhetünk más dimenziókkal, kapcsolatot létesíthetünk lemúriai és atlantiszi inkarnációkkal és elősegíti a delfinekkel kapcsolatos megtapasztalásokat is.

Ha nehézségeink vannak a koncentráció terén, ha alvási problémáink vannak vagy békére és nyugalomra vágyunk, használhatjuk ezeket a színeket az otthonunkban is. A türkiz megnyugtatja az idegeket; a királykék inspiráló és szorongásoldó hatású, ám a legtöbb fényt elnyeli, ezért inkább a kiegészítőkön jelenjen meg. Ez a kombináció nyugalmat eredményez, hálószobák, pihenő helységek, fürdők kiegészítőiként kiváló választás lehet.
Alkalmazzuk ezeket a színeket környezetünkben is, legyünk kreatívak és hagyatkozzunk belső útmutatásunkra, ehhez következzen néhány inspiráció:


Molnár Mária
lakberendező, Aura-Soma konzulens
 
 
[ 5145 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x