Gondolkodjunk jövő időben!
Címlap / Otthon / Gondolkodjunk jövő időben!

Gondolkodjunk jövő időben!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-29

Ha előre tudtam volna… Ismerős gondolat? Pedig van, amit tudhatunk: egyszer nyugdíjasok leszünk, a gyerekek továbbtanulása költséges, a család gyarapodik és kinőjük a lakást. És van, amit nem láthatunk előre: elveszíthetjük az állásunkat, vagy megbetegedhetünk. Mindegyik esetben pénzre lesz szükségünk. Félre kellene tenni. De hogyan? Mikor kezdjük el? Válaszok Kósa Zoltántól, az AXA Biztosító vezérigazgatójától. 


Tényleg olyan fontos az öngondoskodás, mint amilyen gyakran hallunk róla manapság?
Nem fontos, hanem egyszerűen elengedhetetlen. Az öngondoskodás azt jelenti, hogy anyagilag felkészülünk a magunk vagy családunk élethelyzetében bekövetkező változásokra. Ha valaki szeretné például nyugdíjas korában megközelíteni jelenlegi életszínvonalát, ma már nem számíthat kizárólag az állami nyugdíjra.


 
De honnan tudjuk, hogy a szorgalmasan gyűjtött megtakarításunk biztonságban van?

Egy világviszonylatban is nagy, jelentős vagyont kezelő vállalatra nyugodtan rábízhatjuk a pénzünket. Az AXA Csoport a világ egyik vezető biztosítási és vagyonkezelési szolgáltatója. 57 országban, több mint százmillió ügyfél pénzügyi biztonságáról gondoskodik. Az AXA kezelt vagyona 2011 végén 1 069 milliárd eurót tett ki, ami a jelenlegi árfolyamon több mint tízszerese hazánk államadósságának!
Az AXA Biztosító unit linked termékeihez választható eszközalapjaink pedig kiemelkedően teljesítettek az elmúlt időszakban, amelyre bizonyíték a MoneyMoon Awards 2012 díja: két alapunk az elmúlt 1 év hozama alapján - a nemzetközi részvénypiacokon, illetve az áru-, nemesfém és nyersanyagpiacokon – kategóriájának győztese lett!
 
Milyen konkrét megoldást kínálnak azoknak, akik tennének jövőbeli anyagi biztonságukért?
A leginkább érintett a harmincas-negyvenes korosztály. Számukra újítottuk meg a befektetési egységekhez kötött Univerzum életbiztosításunkat. Ez élet-, baleset- és egészségbiztosítási fedezetet is kínál, akár a család minden tagja számára, így váratlan helyzetben is segítséget jelent. A rendszeresen befizetett díjakat pedig az AXA szakemberei gyarapítják. Tehát befektetés és biztosítás egyben.

De hogyan lehet hosszú távra tervezni, számolni a váratlan helyzetekkel manapság?

Az Univerzum rugalmassága révén képes reagálni az ügyfél életében bekövetkező változásokra: a biztosítási díjat lehet csökkenteni, növelni, szüneteltetni, és mód van eseti befizetésre vagy pénzkivonásra is, ha úgy hozza az élet. Érdemes tehát havonta félretenni, ami nem olyan megterhelő, ám később jelentős összegre rúghat. Ráadásul a rendszeres megtakarítást az AXA a tartam során egyre növekvő mértékű hűségbónusszal jutalmazza.

Mit kell még átgondolni a döntés előtt?
Például azt, hogy milyen célra takarékoskodunk? Konkrét terveink vannak, vagy csak biztonsági tartalékot szeretnénk? Tudunk-e rendszeresen félretenni, vagy egy egyszeri összeggel rendelkezünk?  A döntést az AXA Money & More Pénzügyi Tanácsadó Zrt. szakemberei, valamint az AXA Biztosító tanácsadói egyedi és hosszú távú pénzügyi tervezéssel segítik.


axa logo(X)
 
 
[ 2399 ]
spacer


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x