A migrén gyors leküzdése
Címlap / Otthon / A migrén gyors leküzdése

A migrén gyors leküzdése

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-14

A testünkben fellépő panaszok enyhítésére sok esetben elég ha természetgyógyászhoz fordulunk, hiszen a tőlük kapott segítség kímélő hatással van szervezetünk egyéb területeire. Balázs István természetgyógyász csütörtöki rovatában gyógyult eseteit adja közre.  

 

Vásárolni voltam a városban. Beléptem egy kis üzletbe, ahol máskor is  jártam néhányszor. Az eladó mindig igen előzékeny volt és egyéni  kívánságaimat is mindig méltányolta.

De ez alkalommal olyan volt ez a hölgy, mint akit kicseréltek.  Támolyogva járt az üzletben. Rettenetes migrénje volt, és szemeit alig  tudta nyitva tartani. Elpanaszolta, hogy már két fájdalomcsillapító  kúpot használt, de sajnos az eredmény elmaradt. Az ilyen állapot nála
3 napig szokott tartani, és a második napon hányni is szokott.  Leültünk a kiszolgálópult mögé, és elkezdtem a masszírozást. Először  csak gyengén, mert nagyon érzékenyen reagált.

Fejfájása lassan alábbhagyott. Ezt könnyen észrevettem a szemein,  amelyeket most már nyitva tudott tartani. Tízpercnyi masszírozás után  - mindkét nagyujján -a migrén teljesen eltűnt.

www.eletpalca.hu


 
 
[ 2355 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x