Állatok Világnapja 2013 - Celeb összefogás az állatokért...
Címlap / Otthon / Állatok Világnapja 2013 - Celeb összefogás az állatokért

Állatok Világnapja 2013 - Celeb összefogás az állatokért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Falusi Mariann színésznő, Besenyei Péter műrepülő világbajnok, Tornóczky Anita az Állatvédőrség szóvivője és Kárpáti Rebeka a MissUniverse Hungary 2013 győztese együtt kampányolt az állatvédelem és a felelős állattartás mellett. 

 

Magyarországon megközelítőleg 1 millió (!)gazdátlanháziállat él az utcákon vagy a menhelyeken. S bár egyre több állatvédelmi szervezet folytat komoly oktató munkát, hogy javítsunk házi kedvenceink életkörülményein, sajnos be kell látnunk, hogy a felelős állattartásról van még mit tanulnunk. Mindemellett egy nagyon kedvező tendencia figyelhető meg az utóbbi időben ezen a területen, egyre több híres ember emeli fel a hangját az állatvédelemért,és személyes példamutatással hívja fel a figyelmet a felelős állattartás fontosságára.


A HEROSZ Budapesti Állatotthon Állatok Világnapja alkalmából tartott Nyílt Napján Tornóczky Anita az Állatvédőrség szóvivője, Falusi Mariann színésznő, Besenyei Péter műrepülő világbajnok és Kárpáti Rebeka a MissUniverse Hungary 2013 győztese kampányolt az állatvédelem és a gazdátlan állatok örökbefogadása mellett.  Az állatokhoz, állatvédelemhez való kötődésmindegyiküknek szívügye, és ki-ki lehetőségéhez mérten, aktívan tesz is a közös cél érdekében. Személyes élményeikről, érzéseikről, állatvédelmi tevékenységükről meséltek a HEROSZ Budapesti Állatotthon rekord számú látogatójának október 12-én.

 
 
[ 2641 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x